Nejste přihlášen/a.
Keďže sysel si myslí,že som porušil pravidla, s nezmyselnou odpoveďov tak to napíšem ešte raz. Odsráňovanie bradavíc sa deje vypaľovaním u kožného lekára dusíkom. Vypáliť sa dá v domácich podmienkách uhasením cigarety na bradavici,podotýkam pomalším nie rýchlym spôsobom. Lékárky spôsob je chladom a mrazom, cigaretou je teplom. Je to drastická metóda,ale pomáha. Tiež som mal bradavice v minulosti a nepomáhalo ani zariekanie, ani kožný lekár,tak som to skúsil a dve najväčšie bradavice som takto vypálil cigaretou. Už cez 20 rokov mám pokoj. Takže odpoveď nebola nezmyselná,ako si myslí sysel,ale odskúšaná mojou osobou osobne.
Před lety jsem měl "bradavice" (bez lékařské diagnózy, ale vzhledově to, dle mého, jako bradavice vypadalo) na palci u nohy, kterou jsem si shodou okolností v tu dobu zlomil a musel se podrobit operaci... od špiček prstů až nad koleno jsem nohu měl potřenou jódovou dezinfekcí a po sundání sádry jsem zjistil, že "bradavice" se "zázračně" vyléčily, poté už stačilo jen odstranit z postiženého místa odumřelou kůži. To, že vyléčení "bradavic" mohla způsobit výše zmíněná dezinfekce je však jen má laická dedukce a nezakládá se na konzultaci s lékařem (nevím zda je něco takového vůbec možné)! Také se o ně mohl postarat immunitní systém nebo antibiotika, které jsem při pobytu v nemocnici dostával.
Tady jde o to, v jaké reflexní zóně /kterého orgánu/ se bradavice tvoří. Smůla je, že když si zadám do vyhledávače Reflexní zóny chodidla, tak ty obrázky nejsou přesné. Zhruba ale mohou napovědět, kde je ve Vašem těle problém, v které oblasti, orgánu.. Původce je virus, a ten se prosadí jen na energeticky slabém místě. Tady má vliv i psychika a taky zda je to pravá nebo levá noha. Souvisí s mužským a ženským principem. Nejčastěji se řeší bradavice vlaštovičníkem nebo přikládáním náplastí s plátky česneku, potírají tea tree olejíčkem.Kdybych to řešila já sama na sobě a systémově, tak asi Vironal, pak Renol a Korolen, a to v pořadí podle místa, kde se bradavice vyskytuje. Pokožka potřebuje k hojení Zn + A vit, C vit.
Já mohu akorát tipovat, jelikož plošky jsou ve vrstvách, že problém může být v ledvinách. Pak nasadit všechno, co ledvinám prospívá. Ostatně to by prospělo celému organismu. A co kolena? Sluch? Tlak? Močové cesty vůbec? Ty jsou v jednom ranku. Levá noha souvisí s mužským principem, tady by to mohlo znamenat, že dlouhodobě řešíte nějakého muže, některá dokonce mužský princip v sobě. Zkusila jste na tom místě banánovou slupku? To vnitřní nalepit na bradavici a měnit? Někde jsem četla, že to na té slupce oškrábnout a pak přiložit na bradavici bez toho bílého. Někomu se ta bradavice tím vydere na povrch. A mezi tím aspoň 3x denně mazat 3 týdny bradavici Vironalem a při tom brát vnitřně Renol. Obojí není levné, ale mívá efekt. Pokud je to záležitost dlouhodobá, tak i dlouhodobě, ale nízké dávky a hlavně dodržet návod, kdy se kapky užívají mezi jídly /i pitím a čištěním zubů/ a po třech týdnech se dělá týdenní pauza. Třeba jen 2x denně 4 nebo 5 kapek a pokud se dostaví zhruba do týdne / často 3. den/ odléčovací reakce, kdy Vám bude celkově hůř, tlak, pocit, že na Vás něco leze, slabost. To je přechodné a hlavně žádoucí a znamená, že preparát byl zvolen správně. Pak na pár dní snížit počet kapek a hlavně zvýšit příjem tekutin, víc pít čistou vodu, event. s kapkou jablečného octa. Pokud je to záležitost velmi dlouhodobá, tak i dlouhodobě se s ní bojuje a volí se nižší dávky. Nezačala bych s Renolem před úplňkem, který mnohým rozkolísá tlak. Vironal vnitřně lze taky, dokonce i nastřídačku, ale tady by toho bylo moc naráz, tak to nechat na pokračování... Pořád to není něco, co by bradavici hned zlikvidovalo, ale je to velká podpora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.