Dobrý den, v sobotu večer jsem zvracela po jídle, ale byla jsem tak unavená, že jsem pak hned usnula a ani jsem se nenapila. Ráno jsem se vzbudila se strašnou bolesti krku a horního patra, nemohla jsem včera nic sníst jak to bolelo, jen vodu a jogurt. Dnes je to trosku lepší, ale porad do sebe nedostanu pevnou stravu skrz ten krk. Stalo se vám to taky někdy? Mě prave poprvé a jsem z zoho dost vylekaná, jestli jsem si tím nemohla nějak zavařit.. no já blb*a proste hned po tom zvracení vytuhla a zapomněla se napít, takže pocitam, ze mi to tam ty šťávy poleptaly jak jsem to tak měla celou noc.. A nevím, jak si pomoct teď, zkouším chcat panthenol tabletky, ale zatím nic moc
Bude se to hojit dlouho, nic to rapidně neurychlí. Ty panthnolové tabletky jsou dobré, ale zázraky nečekejte. Jídlo mixujte, až to není horké, nejezte (nepijte) nic kyselého.
doplněno 13.01.25 13:25:
Zkuste také Voice-anginu, který vytvoří na sliznici vstvu, která zabrání dalšímu podráždění a zároveň bude mírnit boles. Ty panthnolové tabletky jsou dobré na regeneraci.
To je "jen" kyselina ze zaludečních šťáv co se dostala do krku. Proto není také dobré podceňovat např. reflux... To už je ale jiná kapitola. Pro jednou to nevadí, ve vašem případě, ale pro příště dávat pozor. A příště to zapít, ať tam kyselina nepůsobí delší dobu.
lenice
No právě to pití jsem zapomněla a ani už neměla silu, vůbec mi to nedošlo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.