Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na dohodu-strhnutý peníze

Od: pavel323 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, pracuji na dohodu o provedení práce u podnikatele.Chci odjet pryč kvuli jiné stabilní práci, tak jsem mu řekl aby mě vyplatil dřív než je termín výplat.bylo mi řečeno, že mi strhne kvuli tomu 600kč je to možné?Zato že mě vyplatí dřív i ostatním spolupracovníkum co semnou dělaj nějak se mi to nezdá.děkuji za odpovedi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přečtěte si pozorně ustavovení zákoníku práce o výplatě mzdy, platu a odměny za dohody, abyste měl případně zaměstnavateli čím argumentovat. Jeho nápad se srážkou 600,- Kč mi přijde nesmyslný, ale je taky otázka, jestli je Váš požadavek oprávněný. Zjistíte v zákoníku práce.

business.center.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]