Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Režie a scénář, Petr Kolečko - líbí se to někomu

Od: lojzen odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

už jsem viděl pár filmů od tohoto režiséra.. a scénaristy.. Tedy mohu říci, že se to opravdu nedá. Ať už Osada, nebo Okresní přebor Hnátek, teď jsem právě zahlédl na ČT film Zbožňovaný s Bartoškou. Tak si říkám že to zkusím, ale pak vidím, že scénář a řežie Kolečko... Jako vzpomenu třeba na Nemocnici na kraji města, nebo na "kravinu" typu Doktor z vejmínku, ale to bylo úplně zlatý ! To mělo alespoň nějaký nápad, netrapný humor atd. Existuje od něj něco, na co by se dalo dívat...? Díky. Ten film Zbožňovaný jsem rovnou zavrhl, nedám tomu ani šanci, i to hodnocení a komenty na csfd řeklo svoje..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Jsi prostě starej, no...

opp
hodnocení

1x

Okresní přebor je boží!

Kdo někdy hrál vesnický fotbal, tak se tam určitě najde.

lisbet
hodnocení

1x

Okresní přebor (film i seriál), Most, Osada, s KOTO NAmizině - dost dobrý...

doplněno 13.01.25 15:09:

Skoro na mizině... https://youtube.com/playlist?list=PLDDsFulKXT9IqUTq1l1SikEX60boCecg_

lojzen
hodnocení

Most byl ok, až na poslední dva díly, kdy člověk zjistil, jaký je nejspíše smysl toho seriálu...

hodnocení

0x

Tohle jsou filmy nové éry. Mladí se baví, ale my jsme zmrzli u ". . . zavřete oči, odcházím. . "

lojzen
hodnocení

Tak zrovna Kristiána jsem viděl 1x v životě a je to takový průměr. Ani nezabaví, ani nenase.. Ale ze staré doby, film z roku 1948, Svědomí, to jsem viděl poprvé před lety, naprostá pecka. To se Kolečko může jít klouzat.. csfd.cz/... A jinak je mi něco přes 40 let a stejně Kolečka nedávám...

hodnocení

0x
Od něj asi dávám jen "Přes prsty". Což je vlastně zázrak, protože většinu dnešní "tvorby" prostě nedávám. Zvlášť té, kerá je správně ideově utvořená, aby dostala dotace. Nebo úžasné rychloseriály, tak tam fakt nejsem cílivou skupinou. Tam mi naskakují pupínky i po ty cca 2..3 sekundy přepínání programu (že nedokáže přepnout bez prodlevy je jednou z vymožeností "chytré" televize).
lojzen
hodnocení

Souhlas. Včera jsem koukal na seriál Limity. Říkám si, doufám že to bude ptákovina, jelikož jsem tomu nechtěl dát svůj čas po dalších 7 dílů. Dal jsem tomu půlhodinu a nezklamalo. Totální kravina a hurá že tomu tak je.:) Mohu se alespoň věnovat dokumentům např. z války. Teď jede na ČT1 zase nějaká nová 10 dílná série Vzestup a pád nacistů. To bude lépe investovaný čas...

hodnocení

0x
Neříkám, že všechno je super, to ani náhodou, ale třeba Okresní přebor, to je ze života a dost dobrý.
Pořád podstatně lepší než Ulice či všechny nekonečný seriály. O výměně manželek ani nemluvě...
lisbet

...jak můžeš srovnávat jablka a brambory, nechápeš k čemu ta TV slouží, resp. její produkt? Asi by to nedělali 25 let kdyby to nebylo tak úspěšný, Navíc to těm doufal co může pomoci (150.000,- za 10 dnů).

hodnocení

0x

"...už jsem viděl pár filmů od tohoto režiséra".

Já ani ne. Protože po prvních pár vteřinách přepínám jinam. To snad i ta "Nána za pultem" byla lepší. *frajer*

Ano, jsem starej, ale když něco takového přece jen zahlédnu, vůbec mi to mládí nechybí ;).

lojzen
hodnocení

Taky souhlas. Taky se radši podívám snad i na soudruha Pláteníka, jak strhne váhu s 5kg kolem sýru, nebo jak ho tam vozí autem Bláha dokonce i po pracovní směně...*smich* Nebo na starýho dobrýho Řehoře...

hodnocení

0x
Sem se musel podívat co režíroval, ne děkuji, nemám zájem.
csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]