Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už jsem viděl pár filmů od tohoto režiséra.. a scénaristy.. Tedy mohu říci, že se to opravdu nedá. Ať už Osada, nebo Okresní přebor Hnátek, teď jsem právě zahlédl na ČT film Zbožňovaný s Bartoškou. Tak si říkám že to zkusím, ale pak vidím, že scénář a řežie Kolečko... Jako vzpomenu třeba na Nemocnici na kraji města, nebo na "kravinu" typu Doktor z vejmínku, ale to bylo úplně zlatý ! To mělo alespoň nějaký nápad, netrapný humor atd. Existuje od něj něco, na co by se dalo dívat...? Díky. Ten film Zbožňovaný jsem rovnou zavrhl, nedám tomu ani šanci, i to hodnocení a komenty na csfd řeklo svoje..
Okresní přebor (film i seriál), Most, Osada, s KOTO NAmizině - dost dobrý...
Skoro na mizině... https://youtube.com/playlist?list=PLDDsFulKXT9IqUTq1l1SikEX60boCecg_
Tak zrovna Kristiána jsem viděl 1x v životě a je to takový průměr. Ani nezabaví, ani nenase.. Ale ze staré doby, film z roku 1948, Svědomí, to jsem viděl poprvé před lety, naprostá pecka. To se Kolečko může jít klouzat.. csfd.cz/... A jinak je mi něco přes 40 let a stejně Kolečka nedávám...
Souhlas. Včera jsem koukal na seriál Limity. Říkám si, doufám že to bude ptákovina, jelikož jsem tomu nechtěl dát svůj čas po dalších 7 dílů. Dal jsem tomu půlhodinu a nezklamalo. Totální kravina a hurá že tomu tak je. Mohu se alespoň věnovat dokumentům např. z války. Teď jede na ČT1 zase nějaká nová 10 dílná série Vzestup a pád nacistů. To bude lépe investovaný čas...
"...už jsem viděl pár filmů od tohoto režiséra".
Já ani ne. Protože po prvních pár vteřinách přepínám jinam. To snad i ta "Nána za pultem" byla lepší.
Ano, jsem starej, ale když něco takového přece jen zahlédnu, vůbec mi to mládí nechybí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.