Dobrý den, už celý měsíc mám téměř nezastavitelný kašel, který mě trápí. Nejedná se o žádné vykašlávání hlenu, či podobně. Můj kašel je spíš dusný a i přes užívání a zkoušení několik léků nelze kašel zastavit. Při kašli mě občas natahuje a cítím při tom i dráždění v krku, dělá mi to jen při tom kašli. Může jít o něco vážného? EDIT: Ano, byla jsem s tím u lékaře. Vždy si mě jen poslechne a napíše jiné léky, nebo řekne, ať užívám ty samé znovu.
Ano, je. Záleží na MUDr. Kdyby chtěl, tak paní tam již dávno poslal. Přece si obvoďák v prosinci nebude zvyšovat náklady. Už má vyčerpaný limit. Možná nyní v lednu bude svolnější.
kopecsena
Prosím pěkně, náš prakticky lékař nám v prostě řekne něco ve smyslu.. ,,A na co to potřebujete?" nebo ,, Není to potřeba" Když si o něco chci zažádat Děkuji Bohu, že už bude odcházet do důchodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.