Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel násilník

Od: gla odpovědí: 26 změna:
Co dělat s manželem násilníkem? Poslední 2 měsíce se manžel úplně změnil, přišel o práci, začal kouřit a fyzicky mě napadat. Nepřeperu ho, má neskutečnou sílu, nevím jak se bránit. Obvykle je to pár facek do obličeje, někdy nějaký ten kopanec. Jednou mi dal do zubů. Občas nějaká modřina/monokl. Nevím jestli ho dokážu opustit, pořád ho miluju. Ani nevím kam bych šla. Mám ho nahlásit na policii jako domácí násilí? Bojím sr že by to jen zhoršilo situaci. Vystavili by třeba nějaký zákaz přiblížení nebo něco takového? Jak byste situaci řešili vy

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Ano, nahlásit na policii za domácí násilí.
Na co čekáte?
A nechat vykázat z bytu.
policie.gov.cz/...

hodnocení

6x

Já bych s násilníkem rozhodně nebyla. Odejděte dokud je čas, než se to zhorší. Požádejte o dočasnou pomoc s bydlením rodinu, kamarádky a podobně. Určitě se najde někdo, kdo Vám pomůže tuto situaci řešit. Láska je jedna věc, ale nechat se zmrzačit ( ať již fyzicky, nebo psychicky ) je věc druhá. Nenechte se mlátit a ponižovat!

mimimimi
hodnocení

5x
Kopnout ho co nejdřív do prd*le než se stane neštěstí.

Raději do koulí a pak vyhodit!

km
hodnocení

3x

rozchod hned. tzn., už si hledejte nové bydlení. pak rozvod.

hodnocení

3x

Všichni už napsali všechno. Nahlásit policii, ukázat své zranění lékaři, muž bude na určitou dobu vykázán z domu a nesmí se k Vám po tu dobu přiblížit. Jenže jednou se vrátí a kdoví, zda násilí nebude pokračovat. Je to pravděpodobné.

Když násilníka pořád tak milujete a on do Vás tluče jak do slamníku, nestěžujte si, snášejte to a milujte ho dál. Třeba Vám jednou samou láskou vyrazí zuby nebo oko. Nebo něco zláme. Ale on to možná dělá z lásky. *alene*

Komu není rady, tomu není pomoci. Jaga.

Když vidím u paní tu hroznou naivitu, napadá mě, zda není ten příběh vymyšlený. Přijímat rány a milovat za to? *ee*

konečně dobrá rada *palec*

aneb: Kdo chce kam,...

gla
hodnocení

On takový nebyl vždy. Ano bohužel si uvědomuju, že si ho idealizuji, ale po 7 letech asi prostě nedokážu ty city vypnout jako zářivku...
A ano, chápu Vás, občas ty dotazy tady jsou zjevně vymyšlené, děcka se asi nudí, ale když to napíšete člověku, který si prochází tím čím já, jen mu tím seberete kuráž na tu policii opravdu jít. Když to nevěří ani lidi na poradně, tak jak by mohla uvěřit policie?

Chápu Vás. Když si tedy stojíte za svým a je to tak.jak píšete, potom jedině hodit lásku za hlavu a konat. Lékař, policie. Jinak se násilí nezbavíte. A nechat se někým utlouci, to není dobré řešení. Jaga.

Jak to v žití chodívá, láska k lidem přichází,

přijde, jen se podívá a zase ODCHÁZÍ...

hodnocení

2x
Tady jedině OKAMŽITÝ rozchod. Jinak budeš fackovacím panákem na vždy. Při napadení volat policii a nechat bez pardonu vykázat. To ti dá čas na řešení.

hodnocení

2x

Samozřejmě policie, nebo na googlu najděte organizaci bílý kruh bezpečí, možná nějaká pobočka existuje někde blízko vás. Poradí vám. Máte ho ráda, píšete. To není láska, to je podřízenost, závislost, bázeň! Nevím, kde bydlíte...můžete mi napsat vnitřní poštou, tady u nás je práce dost a i bydlení. Je to na vás. Pokud se rozhodnete radši trpět, je to vaše volba, ale potom si nestěžujte! Přeji vám pohodu a pěkné dny!

nov

Není registrovaná, tedy vnitřní poštou nelze.

gla
hodnocení

Děkuji. Bílý kruh je i v našem městě, vůbec jsem neznala tuto možnost. Možná zajdu tam dříve než na případnou policii. Vnitřní poštu vůbec nevím jak využít, nebo někdo pod vámi píše že ani nemůžu, když nejsem registrovaná. Můžete mi napsat na mail?

hodnocení

1x

Nehádať sa s ním,zakusiť si do jazyka a keď bude mať dobrú náladu,tak skúsiť to s ním riešiť,tie jeho problémy,ktoré to vyvolali. Ak nebude zlepšenie,tak rozchod.

hek
hodnocení

1x

Byt je váš nebo ne? Jak dlouho jste spolu? Jak dlouho se tak chová? Jestli ho milujete a dáváte mu to okatě najevo, i přesto jak se chová, tak to je pak těžký...Jak se říká, na hrubý pytel, hrubá záplata... Možná od začátku jste mu neměla dávat až tak najevo, jak jste z něj "vysra..". Chlapi obecně to nemají rádi, když se jim ženská podbízí a leze jim někam. Ženská musí mít hrdost.

gla
hodnocení

Bydlíme v nájmu. Spolu téměř 7 let. Trvá to asi 2 měsíce a bohužel se to stupňuje.

hodnocení

1x

Nahlásit na PČR a bude vykázán na 10 dní a to i opakovaně. U lékaře si nechat vždy vystavit zprávu o ublížení a podat na něj s tou zprávou trestní oznámení. Však on se pak zklidní a už si tak nedovolí. Známá to tak měla tak se nebojte a jděte do toho !;)

liska5
hodnocení

0x

Utečte! Doufám, že tam nejsou děti. Milovat ho můžete zatím na dálku než se dá dokupy. Svědky možná bude třeba, nebo lékaři ukázat modřiny. On je povinen to hlásit, pokud to zavinila druhá osoba.

xp
hodnocení

0x
Jaký byl před tím mež se to začalo dít? Jak dlouho jste spolu a jaký byl předtím?
px

Také mě napadají podobné otázky. Z milujícího manžela se nestane agresivní násilník tím, že přijde o práci. Násilníkem zřejmě byl i když práci měl, ale tím, že o práci přišel, se asi jeho sklony k agresivitě zinenzivnily (možná měl takovou práci, při které si svou agresivitu vybil a doma byl potom klidnější).

Nebo je to všechno vymyšlené, ptotože se tazatelka neozívá.

hodnocení

0x

Koho milujete? Toho, koho jste si brala nebo toho, co teď doma máte? Myslíte, že najde práci a ihned se změní? Ráno se probudíte a zjistíte, že ležíte vedle pracujícího anděla? Máte pocit, že v tomhle stavu ho někdo zaměstná a on se změní? Ta práce ho změní? Bude z něho laskavý muž? *alene*Skutečně si to myslíte?! Jak vidíte budoucnost vás dvou?

gla
hodnocení

Máte pravdu, že nejspíš miluji člověka, který dnes už vlastně neexistuje a je to jen nějaká představa/ vzpomínka.

lisbet
hodnocení

0x

Milujete někoho, kdo nedokáže zajistit rodinu a je bez práce? Vážně? Vy pracujete? Proč vás fackuje?

Asi by bylo dobrý mu říci, až bude při smyslech,: jestli mě ještě jednou flákneš tak jdu na policii.

Samozřejmě v tom hraje roli to oči je byt co byste si počkala, jestli máte děti a tak dále. Asi by bylo dobrý zjistit příčinu jestli tomu nedáváte nějaký záminky... Ženská která má zázemí a kam jít, no tak bere kramle obvykle rychle

hodnocení

0x
Záleží na tom čí je byt, jestli máte děti a kolik je vám let.Určitě vám poradí na Bílém kruhu bezpečí.A jestli máte tatínka ,tak se mu také hned svěřte.Táta svoji dceru mlátit nenechá a manžel potřebuje vidět, že máte u někoho oporu.Jestli máte kam jít,tak odejděte.Když manžel uvidí,že si nenecháte všechno líbit,tak se třeba srovná.Nebo také ne.

bruno
hodnocení

0x
To je tak když si ženy vezmou frajírka násilníka a hodné muže kteří by jí milovali a zbožňovali tak ty nakopnou že jsou moc hodní.Máte co jste chtěla frajírek násilník alfasamec.Teď už zbývá jediné okamžitě zdrhnout z toxického vztahu ať to stojí co to stojí pokud nechcete mít po zbytek života peklo
bruno
Mnoho žen trpí masochistickými sklony vzrušuje je utrpení a bolest pořád to těm patnerům odpouštějí a nechají se dokola mlátit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]