Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych jít na ples, ale bohužel nemám s kým, tak přemýšlím že bych šel sám. Není to divné jít sám? Chodil jsem do tanečního kurzu a nějak mě tancování začlo bavit, tak bych chtěl na plese trénovat moje taneční umění. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli je na plese povoleno oslovovat cizí ženy o tanec? Jestli to třeba etiketa nezakazuje? Předem moc díky.
Vy jste, člověče, sen všech slečen. Na ples klidně můžete jít sám, můžete přítomné ženy žádat o tanec a vesele tančit. Pokud bude nějaká paní na plese s partnerem, bylo by dobře, požádat nejprve jeho, zda si s jeho partnerkou můžete zatančit. Vždycky mě to dost štvalo, nejsem přece žádný manželův majetek, tak proč o mně rozhoduje? Pokud je slečna na plese sama, třeba jen s kamarádkami, máte úplně volné pole působnosti. A tak je vyzývejte k tanci, tančete a bavte se. Je to prima, jednou na to budete moc rád vzpomínat. Kde, kdy a s kým.
Je moc dobře, že jsou pořád ještě u nás takoví prima mládenci, které tanec baví. Většinou se nalijí a sedí u půllitru. A tak Vám fandím. Tančete a bavte se. Od toho ty plesy jsou. Přeji Vám hezkou zábavu. Chodívali jsme kdysi s mužem velice rádi tančit. Dneska už zůstaly jen vzpomínky. Ale i to je pěkné. Jaga.
Lidi, vzpamatujte se - na ples se chodí stejně jako na jakoukoliv akci ... Takové plesy jsou plné single lidí (mužů i žen) a ti tam chodí buď se skupinou známých nebo právě proto, aby si nějakou známost vytvořili.
Strašit tazatele, že tam bude sám a podivín, ... no fuj.
ano, u mě za pošuka, ptal se na názor, tak proč ho nenapsat. určitě bych preferoval takovou návštěvu plesu alespoň s kamarádkou nebo kamarádem, nebo lépe ještě s více lidma, holt ale když takové možnosti nejsou, nezbývá...
a bez prdelí, prosím
Já jsem šla na ples sama víckrát a to nejsem chlap. Když máte rezervaci u stolu s kamarády nebo aspoň sedíte se známými. A když se jdete podívat z balkonu, nikoho nepotřebujete. Pokaždé někoho potkáte a s někým se dáte do řeči. Asi jde o to,co to je za ples, kde to je. Na malém městě se všichni znají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.