Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít sám na ples

Od: tanecnik odpovědí: 13 změna:

Zdravím, chtěl bych jít na ples, ale bohužel nemám s kým, tak přemýšlím že bych šel sám. Není to divné jít sám? Chodil jsem do tanečního kurzu a nějak mě tancování začlo bavit, tak bych chtěl na plese trénovat moje taneční umění. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli je na plese povoleno oslovovat cizí ženy o tanec? Jestli to třeba etiketa nezakazuje? Předem moc díky.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Vy jste, člověče, sen všech slečen. Na ples klidně můžete jít sám, můžete přítomné ženy žádat o tanec a vesele tančit. Pokud bude nějaká paní na plese s partnerem, bylo by dobře, požádat nejprve jeho, zda si s jeho partnerkou můžete zatančit. Vždycky mě to dost štvalo, nejsem přece žádný manželův majetek, tak proč o mně rozhoduje? Pokud je slečna na plese sama, třeba jen s kamarádkami, máte úplně volné pole působnosti. A tak je vyzývejte k tanci, tančete a bavte se. Je to prima, jednou na to budete moc rád vzpomínat. Kde, kdy a s kým.

Je moc dobře, že jsou pořád ještě u nás takoví prima mládenci, které tanec baví. Většinou se nalijí a sedí u půllitru. A tak Vám fandím. Tančete a bavte se. Od toho ty plesy jsou. Přeji Vám hezkou zábavu. Chodívali jsme kdysi s mužem velice rádi tančit. Dneska už zůstaly jen vzpomínky. Ale i to je pěkné. Jaga.

ples

Je jiná doba. Nežijeme v době Oldřicha Nového (Kristián).

On se bojí jít sám na ples a ještě ho strašíte tím, že má někde žádat, zda je volná? :)

Takhle formální už to není tak 50 let.

hodnocení

12x
Sám klidně, není problém.
Ano můžete požádat o tanec, ale nejprve se dovolit jejího doprovodu.

hodnocení

10x

Lidi, vzpamatujte se - na ples se chodí stejně jako na jakoukoliv akci ... Takové plesy jsou plné single lidí (mužů i žen) a ti tam chodí buď se skupinou známých nebo právě proto, aby si nějakou známost vytvořili.

Strašit tazatele, že tam bude sám a podivín, ... no fuj.

Kteří "lidi"? Napsal to tu jen jeden. To není lidi.

ltz
hodnocení

4x
Proč sedět doma. Můžete tam přijít sám a odcházet už můžete klidně ve dvou.

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, klidně jděte sám, ale musím Vás upozornit/varovat, že "hrozí", že si tam najdete slečnu, tak se na to připravte. Buďte ostražitý . Zdravím!

svatoslav
hodnocení

1x

Jste borec a velice Vám fandím... pak napište , jak to dopadlo - nebo to bylo včera večer?

km
hodnocení

0x

je to divné. je to povoleno, etiketa to nezakazuje. ale budete za pošuka.

id
Klidně dle vás za pošuka. Pořád lépe než sedět doma na pr.eli jako vy.
Tazateli, jen vymeťte všechny plesy v okolí. Je to príma zábava. Já singl na plese poznala mého prvního kluka .
km

:) ano, u mě za pošuka, ptal se na názor, tak proč ho nenapsat. určitě bych preferoval takovou návštěvu plesu alespoň s kamarádkou nebo kamarádem, nebo lépe ještě s více lidma, holt ale když takové možnosti nejsou, nezbývá...

a bez prdelí, prosím ;)

liska5

Já jsem šla na ples sama víckrát a to nejsem chlap. Když máte rezervaci u stolu s kamarády nebo aspoň sedíte se známými. A když se jdete podívat z balkonu, nikoho nepotřebujete. Pokaždé někoho potkáte a s někým se dáte do řeči. Asi jde o to,co to je za ples, kde to je. Na malém městě se všichni znají...

km

tak to jste ale nešla zcela sama, tak jak to tedy chápu já. a máte pravdu, že jde taky o to, co je to za ples, já si nepředstavil žádný vesnický hasičský nebo myslivecký atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]