Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Text na dárkové pero

Od: zima odpovědí: 11 změna:
Ahoj,chtěla bych bráchovi k narozeninám koupit pero s možností vypálení vlastního textu, jen nevím co napsat. Text má mít maximálně 15 znaků.Jeho jméno psát nebudu, nemá jej rád.Také nechci psát takovou tu klasiku Pro radost / Pro štěstí.Poradíte co napsat? Klidně i něco vtipného, veselého.Díky za radu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

"Nic lepší nemám"

bramburka

Co takhle datum jeho narozeni? Aspon mu ho nikdo neukradne!

NEJLEPŠÍ BRÁCHA

i s mezerou 15 znaků *placni*

hodnocení

1x

OD PRIMA SESTRY /SÉGRY/. Na počet to vyjde. Jaga.

Pokud chodí brácha do školy, tak i něco jako: CESTA K JEDNIČKÁM. /přesně 15 písmen/.

Nebo: CESTA K ÚSPĚCHŮM.

Případně: K PSANÍ BEZ HRUBEK. To bychom občas potřebovali všichni. Češtinu mám ráda, ale občas se mi povede taková hrubka,. že se pak hodinu stydím. Naštěstí na ni pokaždé přijdu sama, nemusí mě nikdo upozorňovat. :-D

zima
hodnocení

My jsme dospělí. Brácha bude mít 52.

jk2021

Jen poznámka... 15 písmen není totéž co 15 znaků, jako znak se bere i mezera.

Tak to se Vám moc omlouvám. Chyba byla, že jste neuvedla věk, myslela jsem že jste sourozenci školou povinní. Proto tohle nedorozumění. Jaga.

nov
hodnocení

1x

TO SI PIŠ..od Z (iniciála vašeho jména)

hodnocení

0x

Brácho, to dáš! *hej*

ltz
hodnocení

0x
Bráškovi od... vaše jméno.

km
hodnocení

0x

žádný pero s textem, ale pěkný pero (bez textu), možná že pro někoho by byla lepší propiska a k tomu náplně. to je moje doporučení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]