Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je bělení zubů omezeno věkem?

Od: cherryboom* odpovědí: 4 změna:

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je bělení zubů nějak věkově omezeno? Já jsem totiž jako malá na zuby moc nedbala (byla jsem hloupá...) Proto je mám trošku nažloutlé ..Dost mě to trápí ..Teď je mi 15.. šlo by to nechat si vybělit zuby nebo ještě si budu muset počkat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

poradte.cz/... ;) To je vlastně totéž. A za profesionální bělení se asi nedoplatíš.

cherryboom*
hodnocení

kolik to tak asi stojí? :(

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. To, jakou kdo má barvu skloviny, je dáno geneticky. Někdo ji má tmavší, někdo světlejší. Pravdou ovšem je, že pitím kávy, čaje se sklovina může zabarvit do tmavší barvy. Nejsem si jistá, jestli takové to umělé bělení skloviny je pro zuby to nejlepší ořechové. Nejste-li spokojena, zkuste navštívit dentální hygienistku. Stojí to ovšem peníze. Za sebe Vám ale mohu říci, že já bych si zuby bělit nenechala, bělením se může zubní sklovina porušit, zeslabit a pod. A záživě bílé zuby, jak je známe z reklam, působí nepřirozeně, uměle.

pu®

A hlavně, ony ty zářivě bílé zuby jsou zářivě bílé zejména díky retuši... Bělení omezeno věkem není, ale nešla bych do toho - právě kvůli rizikům se sklovinou. Dentální hygienistka/hygienik Vám zuby vyčistí a poradí, jak o ně pečovat - to jsou mnohem lépe investované peníze. A ani ony nedoporučují třeba používání bělicích past. Jedno sezení u mé DH vyšlo na 900,-, trvalo cca hodinu. Na další musím jít, až budu mít převis financí *hi*:D , ale aspoň jsem se po téměř třiceti letech konečně naučila dobře si čistit zuby - a to jsem o ně fakt dbala i dříve *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]