Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex u muže po 40 x krát denně

Od: kate26® odpovědí: 18 změna:
Zdravím,zajímá mě jestli je podle vás v normě když 42 letý muž vyžaduje sex(zakončený ejakulací) 2x denně,někdy i 3x? Což už pomalu ani fyziologicky nejde kvůli obnově spermatu.Mám pocit,že už neděláme nic jiného.Jsme spolu dlouho a bylo to tak vždycky,není to tedy tou největší touhou v prvních měsících vztahu.Věkově jsme na tom stejně,jsem jen o rok mladší.Z mojí strany to není stížnost,mám milování s ním ráda,jen mi vadí,že když už to je podruhé,tak to trvá fakt dlouho než je konec,natož potřetí..Má to někdo z mužů po 40 věku podobně prosím?Kolikrát to je třeba 5 hodin po posledním sexu znovu a předčasnou ejakulací opravdu bohužel:-D netrpí.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Celé to je silně subjektivní. Někdo má sex jednou za den 4 hodiny, někdo čtyřikrát v jednu hodinu nebo jiné různé časy a frekvence. Požadovat sex každý den v řádu hodin mi osobně případné úchylné. Ale je to věc názoru na život a jeho smysl. Je smyslem života plodit děti? Je smyslem života co nejvíc si užívat svých pudů? Nebo je smysl mého života v něčem jiném a sex je pouze součást života pro zachování rodu?
Ve vašem případě je spíš otázkou, jestli partner zanedbává jiné základní potřeby na úkor sexu.
doplněno 11.01.25 01:53: Nastává otázka – je vaše úchylka nebezpečná veřejnosti? Bylo by lepší vás zavřít do léčebny? Nebo jen potřebujete pomoct, abyste byl schopen žít sám se sebou?
hodnocení

Děkuju za odpověď.Partner jiné oblasti života nezanedbává,akorát spíme fakt málo.Máme děti a partner pracuje na směny,takže prostě jak to vyjde,jedno jestli je den nebo noc,ale ta četnost neklesá a jak už jsem psala,trvá to moc dlouho když už je to podruhé atd.Já žádnou nebezpečnou úchylkou netrpím,zajímalo mě jen,zda můj partner je jeden z mála,nebo to je běžné,protože víceméně všude čtu,že průměr je v tomhle věku asi 3x týdně a ne 3x denně s ejakulací "za každou cenu"..
hodnocení

Ještě doplním,že první sex v tom dni trvá kolem 45 minut a ty zbylé pak kolem 2h.
pb®
A co na to říkáte vy? Také máte 3x denně orgasmus, když tedy on musí 3x denně ejakulovat, nebo jen podržíte? A co gynekologické problémy z toho hoblování 5h každý den?

hodnocení

2x
Potřeba sexu je dost individuální. Někomu stačí jednou týdně, někdo to potřebuje několikrát denně, nevidím v tom nic špatného, pokud to vyhovuje oběma stranám. Krom toho chtít další číslo za pět hodin mi nepřijde nic divného. To už je davno sperma obnovené. Navíc ve 42 může být chlap pořád dost vitální, pokud dodržuje nějakou normální životosprávu.
Mně je 37, takže o trochu mladší než váš partner, se současnou partnerkou se vídáme tak třikrát týdně, přijde večer, odejde ráno a prakticky to celou dobu jen děláme (večer, uprostřed noci a pak ještě ráno). Kdybych vám napsal, kolikrát mám za tu dobu ejakuaci, tak byste mi to ani nevěřila (nám to teda takto oběma vyhovuje, partnerka má taky dost velký chtíč).
Jinak pokud vám to podruhé přijde příliš dlouhé, můžete mu to dodělat jinak, případně se nějak domluvit a najít řešení, které bude vyhovovat vám oběma. Sex by měl být pořád radost pro oba. Nemělo by to o vašem čekání na to, až on konečně bude. Ale o tom byste měla mluvit hlavně s partnerem.

hodnocení

1x

Já už fakt nevím*nevi*

poradte.cz/...

hodnocení

Děkuju,přečetla jsem váš odkaz,ale odpověď na svoji otázku jsem nenašla,tam šlo asi o to,že náruživá je spíš paní a pán to nedává...
liska5

Jsem přesvědčena, že tazatelé Rich a Kate26 píšou z jedné adresy. Nejde jen o obsah a styl, ale za čárkami nedělají mezery, což je celkem vzácné...

Paní kolegyně, máte pravdu "ale za čárkami a tečkami nedělají mezery,"

Jen se baví...

hodnocení

1x

Ono je nějaká norma na sex? Možná by se dal vypočítat nějaký průměr *co*

Někdo to může dělat 5x denně jako králík, někdo 1x za měsíc..pak už jen záleží na tom, jestli to tak vyhovuje i její partnerce, jestli si v tomto sednou.

Ale opravdu nezávidím někomu, kdo má takový sexuální apetit a celý den musí myslet jen na to jedno...jen jak dojdou domů a budou to zas bušit do té svojí..prostě prom*daný celý den *haha* Ale každý máme nějakou zálibu že ;)

cipera
hodnocení

0x

Ja můžu 2x po sobě :)

hodnocení

Děkuju a 2x po sobě můžete v páce s druhým mužem,že mi posíláte odkaz na to video nebo vám je 40+ a odpověděl jste mi tím na otázku?:)
ua

2x denně Je normální i v 60, když je sexy vyzývavá ženuška a chlap nemá pořádně co na práci nebo bere. Pokud by pořádně makal, tak je unavenej, a i ten testosteron ubývá. Ve 40 ale ho je dost v 65% i přirozeně... pod 50 let je to relativně mladík!

riva
hodnocení

0x

Mě by to nebavilo, ale třeba jste výjimečně atraktivní. V tom případě byste se sebou třeba mohla něco udělat.

hodnocení

0x
Mít ženskou tak to taky dělám minimálně tak často.
Nikde není dáno že muž musí pokaždé zasunout.

hodnocení

0x

Pokud nejste Troll, tak vězte že ve čtyřiceti je chlap (pokud je zdráv atd... ) v té nej lepší kondici-v nejlepším věku ve všech ohledech (pokud není nějaký jouda co nikdy nic pořádně neumí)

liska5

To je 5 hodin denně...To už je fakt společné hobby...

hodnocení

0x

Nejako mi v celom v pribehu chyba informacia, kolko orgazmov ma pani pocas 45 a nasledne 120 minutoveho styku a ci je celkovo spokojna. tych 45 / 120 minut je pocitane od zasunu po vystrek alebo vratane predohry?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]