Nejste přihlášen/a.

2x
Ve vašem případě je spíš otázkou, jestli partner zanedbává jiné základní potřeby na úkor sexu.
doplněno 11.01.25 01:53: Nastává otázka – je vaše úchylka nebezpečná veřejnosti? Bylo by lepší vás zavřít do léčebny? Nebo jen potřebujete pomoct, abyste byl schopen žít sám se sebou?
2x
Mně je 37, takže o trochu mladší než váš partner, se současnou partnerkou se vídáme tak třikrát týdně, přijde večer, odejde ráno a prakticky to celou dobu jen děláme (večer, uprostřed noci a pak ještě ráno). Kdybych vám napsal, kolikrát mám za tu dobu ejakuaci, tak byste mi to ani nevěřila (nám to teda takto oběma vyhovuje, partnerka má taky dost velký chtíč).
Jinak pokud vám to podruhé přijde příliš dlouhé, můžete mu to dodělat jinak, případně se nějak domluvit a najít řešení, které bude vyhovovat vám oběma. Sex by měl být pořád radost pro oba. Nemělo by to o vašem čekání na to, až on konečně bude. Ale o tom byste měla mluvit hlavně s partnerem.
1x
Ono je nějaká norma na sex? Možná by se dal vypočítat nějaký průměr ![]()
Někdo to může dělat 5x denně jako králík, někdo 1x za měsíc..pak už jen záleží na tom, jestli to tak vyhovuje i její partnerce, jestli si v tomto sednou.
Ale opravdu nezávidím někomu, kdo má takový sexuální apetit a celý den musí myslet jen na to jedno...jen jak dojdou domů a budou to zas bušit do té svojí..prostě prom*daný celý den
Ale každý máme nějakou zálibu že ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.