Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pokiaľ je to tak ako vravíte, že lieky už nezaberajú a máte pocit, že psychiater nepomáha, ja by som sa na Vašom mieste nebránila hospitalizácii. A aby som bola úplne úprimná, sama by som ju možno aj v najhorších stavoch brala (depresie, úzkosti, asi podobne ako vy, aj keď moja skúsenosť s liekmi je zatiaľ minimálna), avšak, ja napríklad nemôžem nebudem to zbytočne rozvíjať, každopádne ak Vám už nič nepomáha, choďte do toho. Že sú tam ľudia na pacientov nepríjemní je nezmysel, je to ich práca, starajú sa tam ročne o hádam stovky pacientov, nie ste prvý ani posledný, budú sa o Vás starať rovnako ako o ostatných. Nájdu Vám správnu kombináciu liekov či terapií, a mimochodom, ak nevidíte zmysel života, ste akútny prípad, aj závažný. Nikdy nič nie je vopred stratené. Ak sa chcete porozprávať, napíšte mi kľudne do vnútornej pošty, alebo tu a ja Vám pošlem svoj mail.
Držte sa, myslím na Vás
Spíše co máte za problém? Proč jako zátěž se cítíte? Z čeho přesně deprese - z nedostatku financí, nebo z minulosti, přítomnosti, budoucnosti, co přesně, nebo jen tak? Lidé vám vadí, nejste společenský, samotář, nebo v čem je přesně problém? Nebo o lidi naopak stojíte a neumíte to s nimi. Nebo zažíváte šikanu? Trochu to rozepsat, proč máte takové mínění o sobě.
Zdravím, zkusil jsem napsat dotaz chatbotu GPT - odpověď je zde, lze ji rozvést dalšími otázkami:
Někdo mi říkal, že na doporučení psychiatra užívá proti depresi a úzkosti vitamin D (nevím, jestli jen přes zimu, nebo celoročně).
Ještě jsem si vzpomněl na hořčík (magnesium) + B6, např. v banánech (další zdroje lze dohledat) nebo v potravinových doplňcích, třeba benu.cz/...
A vůbec potraviny, které pomáhají mozku, viz např. brainmarket.cz/...
Doporučuje se taky jízda na kole, slyšel jsem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.