Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam/vyhledávání filmů Netflix

Od: tomkk® odpovědí: 6 změna:

Kdybych uvažoval o předplatném Netflixu, kde je možné vidět aktuální seznam nabídky filmů, aniž bych se musel někde registrovat, nebo dokonce platit? Logicky člověk nechce kupovat zajíce v pytli.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdjjdudf
hodnocení

3x
Na ČSFD v sekci VOD se dá filtrovat podle streamovací služby
hodnocení

Díky, sice jsem čekal seznam přímo od Netflixu, ale v zásadě to použít lze. Nedají se zřejmě vyhledávat podle názvu přímo filmy z nabídky Netflixu, ale vidím, že když najdu nejaký film, tak napravo jsou ikonky streamovacích sluřeb, které ho nabízí, což mi takto stačí. Snad je to aktuální a platné.

Ja se nekdy divam na Kinobox, tam je i Netflix.

hodnocení

2x

Není to úplně seznam, ale vyhledávat dle filmů můžete například zde: http://filmtoro.cz/

vod
hodnocení

0x

Oni už nemají předplatné trial, na zkoušku, týden kdy to můžeš zrušit bez poplatku?

Nějaký výpis, když jsem kdysi hledal, tak to nikdy nebylo samozřejmě, ono taky záleží jaký si nastavíš region, protože mají regionální omezený, takže v různých regionech mají různou nabídku, teď jenom nemyslím Audi jo stopu ale i titul

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]