Dobrý den mám dotaz. Ma někdo zkušenosti s obchodem AgAuto.cz? Předešly rok 16.12 jsem u nich objednal zboží v hodnotě 11 500 Kč díky mé hlouposti a lenosti jsem si o obchodu nic nezjistil a zboží rovnou zaplatil. Do dneška nic nedorazilo, společnost absolutně bez zájmu něco řešit, komunikace nulová případně se neustále na něco vymlouvají. Nesetkal se s tím už někdo? Je nějaká cesta jak dostat aspoň peníze zpátky? Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den, sdělte nám, jak jste platil. Pokud kartou, stojí za to podat reklamaci u banky.
daniel
Ano platba proběhla kartou. V bance mi bylo řečeno že musím první poslat nějaké podklady aby mohli ověřit zda to tak opravdu je. Bohužel obchod vůbec nekomunikuje a tak mi to nechtějí uznat.
Podle recenzí to úplně podvodný eshop není. ale mají to dost na háku a občas je nutné je uhánět. Vemte v potaz, že pro spoustu lidí vánoční dovolené prakticky skončily toto pondělí, tedy až tak moc pracovních dní ještě neuběhlo.
daniel
Recenze nejsou úplně špatné ale nějaké podobný případ sem tam už objevil. Svátky sice byli fofr taky určitě museli mít o tom žádná. Ale už nějaký ten den tam píšu a nemyslím si že jim přišlo xxx emailu a objednávek aby nestihli za 3 dny zkontrolovat schránku. Nemluvně o tom že telefonicky buď nekomunikuji a nebo mluví absolutně z cesty.
Dejte jim lhůtu do které vám pošlou zboží,nebo peníze a že když ne, tak je nahlásíte na České obchodní inspekci a zároveň,že napíšete recenzí s varováním pro jejich případné zákazníky .Napište jim to mailem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.