Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaplacené objednané zboží nedorazilo

Od: daniel* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mám dotaz. Ma někdo zkušenosti s obchodem AgAuto.cz? Předešly rok 16.12 jsem u nich objednal zboží v hodnotě 11 500 Kč díky mé hlouposti a lenosti jsem si o obchodu nic nezjistil a zboží rovnou zaplatil. Do dneška nic nedorazilo, společnost absolutně bez zájmu něco řešit, komunikace nulová případně se neustále na něco vymlouvají. Nesetkal se s tím už někdo? Je nějaká cesta jak dostat aspoň peníze zpátky? Předem děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý den, sdělte nám, jak jste platil. Pokud kartou, stojí za to podat reklamaci u banky.
daniel*
Ano platba proběhla kartou. V bance mi bylo řečeno že musím první poslat nějaké podklady aby mohli ověřit zda to tak opravdu je. Bohužel obchod vůbec nekomunikuje a tak mi to nechtějí uznat.

hodnocení

1x
Podle recenzí to úplně podvodný eshop není. ale mají to dost na háku a občas je nutné je uhánět. Vemte v potaz, že pro spoustu lidí vánoční dovolené prakticky skončily toto pondělí, tedy až tak moc pracovních dní ještě neuběhlo.
daniel*
Recenze nejsou úplně špatné ale nějaké podobný případ sem tam už objevil. Svátky sice byli fofr taky určitě museli mít o tom žádná. Ale už nějaký ten den tam píšu a nemyslím si že jim přišlo xxx emailu a objednávek aby nestihli za 3 dny zkontrolovat schránku. Nemluvně o tom že telefonicky buď nekomunikuji a nebo mluví absolutně z cesty.

hodnocení

1x
Dejte jim lhůtu do které vám pošlou zboží,nebo peníze a že když ne, tak je nahlásíte na České obchodní inspekci a zároveň,že napíšete recenzí s varováním pro jejich případné zákazníky .Napište jim to mailem.
daniel*
Dobrý poznatek jdu na to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]