Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak už prý schválili státní škrty. Ten kdo dostane ODSTUPNÉ, nemá již nárok na podporu v nezaměstnanosti. Já jsem ale voják, který ke konci roku končí a odstupné nedostanu, ale jen ODBYTNÉ + proplacení nevyužití výstrojních bodů. Tato položka se ale promítne na mojí výplatní pásce jako odstupné, protože tam není na to jiná předtištěná hlavička. Jak to mám řešit na úřadu práce. Budu vůbec něco dostávat? A slyšel jsem, že jde na pracáku oznámit, že nechci doložit příjmy a dostával bych jen nějakou částku. Myslím cca 3.000kč po dobu 5ti měsíců. Tak jak to bude?
podporu v nezaměstnanosti dostaneš až vyčerpáš odstupné např.3 měsíční odstupné tak pak za 4.měsíc dostaneš tu podporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.