Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu dostávat podporu?

Od: petrzvysociny odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, tak už prý schválili státní škrty. Ten kdo dostane ODSTUPNÉ, nemá již nárok na podporu v nezaměstnanosti. Já jsem ale voják, který ke konci roku končí a odstupné nedostanu, ale jen ODBYTNÉ + proplacení nevyužití výstrojních bodů. Tato položka se ale promítne na mojí výplatní pásce jako odstupné, protože tam není na to jiná předtištěná hlavička. Jak to mám řešit na úřadu práce. Budu vůbec něco dostávat? A slyšel jsem, že jde na pracáku oznámit, že nechci doložit příjmy a dostával bych jen nějakou částku. Myslím cca 3.000kč po dobu 5ti měsíců. Tak jak to bude?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

0x

podporu v nezaměstnanosti dostaneš až vyčerpáš odstupné např.3 měsíční odstupné tak pak za 4.měsíc dostaneš tu podporu.

petrzvysociny
hodnocení

No ale já žádné odstupné nedostanu. Dostanu odbytné.Až vyčerpám? Dostanu asi 200tis... tak to by se počítalo jako jak? Jako že bych např. (vím blbost) nedostal nic 24 měsíců, a 25 bych dostal?

lidus*
hodnocení

0x

A co výsluha? Pokud dostanete výsluhu tak máte nárok aby za vás jen úřad práce platil pojištění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]