Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit, neboť mi dochází inspirace. Jedná se o čtvrtou schůzku. Uz jsme byli v kočičí kavárně a na kulečníku, na Špilasu a v motýlím domě. Mame se sejit navečer. Ona je dost opatrná, první pusa proběhla na první schůzce, protože šlo o sázku, ale trochu ji to vyděsilo a řekla, že na ni musím opatrně. Ale myslím, že u čtvrté schůzky bych to mohl zkusit znovu.
Kam jít, jakou aktivitu zvolit takhle navečer, kde bych si mohl připravit půdu a zkusit ji políbit. Nevim jak ona, ale ja uz budu celkem unaveny, takze nic náročného. Nabízí se nějaká kavárna, ale tam chodíme prakticky každou schůzku kde to zakončíme. Taky by se nabízelo kino, ale to na intimnosti u mne nikdy moc nefungovalo a taky tam člověk pořád mlčí
Děkuji
Tak ji neber vecer do nudne kavarny, ale treba pres den na lyze. Nebo na sanky - zalezi na veku. Urcite je nekde v okoli zasnezeny kopec s vlekem.
Ano, vim.
I presto predpokladam, ze silnice i zeleznice uz tam dorazila a tamnejsi obyvatele snad jiz znaji individualni i hromadnou dopravu.
A pokud si Brnak netroufne na lyze, stale se muze klouzat po zadku.
Pokud přemýšlíš "jak ji oblbnout, aby ti dala pusu", tak je to celkově dost riskantní postoj, že ji vyplašíš (pokud je tak plachá, jak říkáš).
Zjisti si, co ji baví, a tomu to přizpůsob. Jedno moje rande proběhlo tak, že jsme se procházeli ve vilové čtvrti a prohlíželi architektonické skvosty, protože ji zajímala architektura.
Nikdy, nikdy nelíbej ženu na prvním rande, Pokud si troufáš jí rovnou odvézt k sobě domů
Pokud ti není zrovna 15, a nechceš být její kamarád, tak tyhle popisované zážitkové rande si nech pro někoho jiného, To je přesný opak jak něčeho docílit
Ještě lepší by bylo, kdyby jste šli někam s jejími kamarádkami anebo tam kam chce ona. To už bys byl odepsaný definitivně...
Když už chápeš, Že kino nefunguje, tak co si nechat poradit od někoho kdo ví jak to funguje, akorát tady je banda důchodců a nerdů - a ti vědí jak to fungovalo před 30 lety, ne dnes...
Příště si to vyzkoušej, a tu pusu dávej na druhém rande, ale musíš být připravený si ji odvézt domů nebo někam. Když to uděláš na prvním rande, myslím tu vášnivou pusu, tak ona vezme zpátečku pokud nejsi dost zkušený na to anebo nejsi připraven jít dál.
A proč se nezeptáte přímo té slečny, kam by chtěla zajít, co by chtěla podniknout?..Nemusíte vymýšlet aktivity pouze Vy sám, zapojte ji do toho a plánujte společně..
Nikdy si nenech radit od ženy, jak máš sbalit ženu!
Tohle je naprosto špatná rada.
Je to jako když se bude vlk tázat králíka, jak se loví králík
Souhlas s Jupi. Je potřeba ji sledovat, u jakého tématu ji zazáří oči. Když to budou japonské anime seriály, tak ji vzít do kina na Chlapec a volavka. Když to bude jaderná energie, tak naplánovat výlet do JE Temelín. Když to bude Harry Potter, tak do Blatné na model Bradavic. Když to budou hroby slavných osobností, tak ... na to už přijdete.
JE Dukovany jsou od Brna blíž jak Temelín.
...Když to budou hroby slavných osobností, tak ... vzal bych ji na Olšany a ukázal kde je můj otec,v Brně na Jihlavskou za matkou a do Kyjova za manželkou.Než to obejdeme,tak se možná dožiju rozvodu.
Tvl s kočičí kavárnou bych chtě poslal do háje hned (pokud bych byl holka). To je pro nějaký nebinární blázny, tvl to jsi kluk aby jsi chodil do koččí kavárny?
Holku vezmi do pivnice nebo nějaký rokáč, popijete a vše půjde jak má. Hlavně si zachovej hrdost, žádné podniky pro duhovou společnost. A pak je taky dobrý se nepřetvařovat. Ta holka tě musí mít ráda jaký jsi, ne, jak si myslíš že ona chce aby jsi byl. A to jestli je vhodné si dát pusu na prvním rande nebo ne. Na to není žádné pravidlo. Ale přidje mi že naopak ty kteří na sebe skočili na prvním rande, tak jim to klape, sám to mohu potvrdit.
Ale určitě NE že jí daš pusu a pak jdeš domů, to je ted flag a nejen pro ni
Když už jí začneš líbat na 1. rande, tak to musíš taky správně je dokončit, což začátečníkovi moc nedoporučuji. Asi něco jako první jízda autem a rovnou drift.
Můžete ji vzít třeba někam do města na procházku. Dát si po cestě nějaký svařák a k tomu třeba něco do ruky na zakousnutí a jen se procházet a povídat. Nebo někam na rozhlednu. Do nějakého klubu na koncert atd... Jste v Brně, možností máte více, než já na vesnici..
Jooo, přesně tohle delej na 4. rande, chceš-Li být jejím kamarádem na další roky
Jestli chce s ní spát tak druhý nejpozději 4 rande musí být u něj doma!
Nevim kolik z vás je tu romantických paniců, kteří v dnešní době s holkou chodí do zoo kina nebo na procházky na 4 pátým desátým rande?
Tlačíš moc na pilu. Kdybys mě pozval do nějaké kavárny s těmi mrchami kočkami, už bych na další schůzku nikdy nepřišla. Mám totiž ráda psy a nerada kočky, i když bych jim neublížila. Ale pes je prostě PES.
Proč brát dívku do nějakých zařízení? Jděte se "cournout" jen tak kolem řeky, do parku...nezvykejte ji na nějaké kavárny a další. Jednou by Vám to bylo na obtíž, až by toto vyžadovala denně.
Až bude půda připravená, udělejte to podle slov klasika = Maxim Turbulenc: ..vyhrnu si rukávy, praštím s tebou do trávy..." A bude hotovo. Jaga.
To bude čekat do jara? Jestli nemá kde, no tak ji nemůžu pozvat domů, ale myslím že je pozvat jí domů k sobě na jídlo na druhý až 3. rande je v současné době v pořádku, A pokud holka ho chce tak rozhodně nebude protestovat když to správně udělá. Spíš jsou holky nasraný, že muži jsou dneska naprosto nerozhodný slabý a neschopný...
Budou se s nimi chodit na procházky bez jakýkoliv akce, OMG WTF. On ten kluk snad čeká že mu ta holka sama řekne:
oš... mě!
Nejsem si jista? A proto s ním chodím na zážitkové procházky
Ve skutečnosti to je tak: chlap chce kex, ženská mužovy zdroje ...
Takže obídek až po s3ksu milá zlatá Nechceš přece patřit mezi muže (balíky), kteří sponzorují ženy na zážitkových randech (tři, pět, osm...?) a nic z toho nemají ...
To, jestli si sedneme, poznáš na prvním 1 max. 2 hodinovým randeti u kávy či drinku... Žádný zoologický nebo procházky nebo jiný blbosti na prvních rande! Nebuďte knedlíci.
To zas ne, nevíš, co ta holka má za sebou, mohla si projít nějakým násilím nebo něčím podobným a potřebuje pomalu získávat důvěru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.