Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvni styk

Od: daniel odpovědí: 11 změna:
Dobry vecer , je mi 19 , nikdy jsem nemel holku, az do ted. Je mi z toho fakt trapne a tizi me to. Mel jsem s moji prvni holkou sex. Nebo jestli se tomu tsk vubec da rict:( . Svoji holku moc miluju pro me je strasne sexy , ale kdyz jsme meli jit na to nechtel se mi postavit , bylo to pro me fakt ponizujici..uz jen to ze ho mam malyho 10-11 cm v erekci…:/ a jeste tohle do toho. Moje holka je fakt zlaticko, byla strasne hodna a starostliva pricemz byla taky trochu vystrasena protoze to bylo taky jeji poprve (18) . Strasne me to mrzi protoze ji miluju a je mi to lito , ze jsem se pred ni tak ztrapnil , i kdyz tvrdi ze je to v poradku. Nevite jak na to? Nebo aspon kdo to mel podobny, abych se necitil tak hrozne. Diky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

3x

viděl jste Ostře sledované vlaky, nebo četl? ... řekl bych, že jste byl příliš nervózní a že to bylo příliš plánované. dejte si příště oba sklenku vína (ne více) a nemyslete na to, že k tomu musí dojít teď hned, ono totiž nemusí... jednou se určitě zadaří ;)

bramburka
hodnocení

3x

Jiste nejsi prvni, komu se z nervozity nepostavil. Zkuste dlouhe mazleni a holku muzes potesit i jinak, nez svym penisem. Neboj, ono se to poda, jen nesmite spechat.

hodnocení

1x
Chce to trochu alkoholu nemyslet na to že musiš uspět za každou cenu a zabira i když v místnosti je kapku chladněji
Taky to mužeš místo v posteli v leže zkusit třeba v kuchyni na kuchynsky lince
V posteli pod peřinou je teplo k tomu nervozita a je vymalováno
No a taky to chce trpělivou a snaživou partnerku

hodnocení

1x

Len to dalej skusajte, objavujte svoje tela, co sa komu paci. Cim viac to budete riesit a vopred sa stresovat, tym horsie to bude.

hodnocení

1x
Nejsi první ani poslední. Mě to taky napoprvé šlo až na několikátý pokus(pochopitelně nemyslím týž den). Pokud máš chápající partnerku, zvládnete to bez problémů a budete trtkat, jak králíci :)

hodnocení

0x
Píšeš to, jak kdyby šlo i život

Tak v dusledku jde, ze?

Nedokáželi se spářit...

mecoun

Vymře po meči.

Holka musí zvlnout, potřebuje na to zhruba 10 až 20 min. obvykle předehru, jinak to stojí za howno. Ale myslím si že ten dotaz je vymyšlený :)

Jestli má někdo ultra malý pero tak přece nebude psát jak to vyřešit. Nebo jo? To je jako když budu mít malej mozek a budu psát co s tím... Struktura dotazů je úplně mimo a takhle se nikdo normální ptát přece nebude! Mám krátký nohy já chci bejt nejlepší sprinter jak Usain Bolt, jak na to? Hmm..

karel*
hodnocení

0x
Dej si nástavec nebo kup umělotinu, obojí je dostatečné a nějak to ošolícháš a jdeš na bednu. Nedělej z toho vědu.

xxxx
hodnocení

0x
Buď v klidu. Je mi přes 30 a mám to podobně. Ne tedy s délkou, ale s erekcí při prvním styku. Prostě nervozita dělá svoje a stojí mi tak na 70 % a není tedy úplně tvrdý. Po pár milováních, kdy si na sebe s partnerkou zvykneme, se vše vrátí do normálu.

yarda1
hodnocení

0x

Tobě je 19. Mně když jsem se o to poprvé pokoušel se svou tehdy budoucí manželkou bylo 32. Říkal jsem si, když jsem předtím zvládnul i tohle

tak první sex zvládnu taky.

Protože už mám vnoučata, tak se mi to snad napodruhé snad povedlo.

Jeden kolega měl zásadu:

" Ta co mi ho nepostaví si ho nezaslouží."

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]