Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezlaktozove mleko

Od: josa odpovědí: 5 změna:

Byla mi zjištěna intolerance laktozy. Koupil jsem si bezlaktozove mleko a po tom mam v brise hrozny krece. Je to horsi nez normalni mleko. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, ano, mám zkušenost, že hrozné křeče v břiše jsou předzvěst hrozného průjmu. Jste na tom stejně? Zdravím!

hodnocení

2x

Slyšela jsem, že po něm bývá špatně i lidem bez intolerance laktózy. Zkuste oříšková mléka, můžete si i koupit milker a vyrábět vlastní.

hodnocení

2x

Já mám několik let intoleranci laktózy. Třeba po jogurtu mi bylo strašně zle, až na omdlení. Kupuju si bezlaktózové výrobky, naštěstí už se to pohnulo dopředu.

Z mléka kupuji jedině Meggle, jiné nesnáším. Stojí sice někdy i 43 korun, ale co nadělám. Dávám si ho jenom dvakrát denně do kafe.

hodnocení

2x

Také mám zjištěnou intoleranci laktózy a nesnesu také bezlaktózové mléko, mozzarelu bez laktózy, ani běžnou smetanu bez laktózy. V pohodě jsou bezlaktózové jogurty, zakysané smetany, sýry a máslo. Některé sýry (většinou tvrdé a dlouho zralé) toleruji i ty klasické.

bramburka
hodnocení

0x

Hodne lidi nesnazi mlecne vyrobky. Ja jsem si tri roky kupovala drahe Alpro a nakonec jsem zjistila, ze zazivaci potize byly po lecich, a ne po mleku. Jakmile jsem vymenila leky, potize zmizely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]