Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost, jak zvládnout společenský oděv se sádrou na noze. Mám chodící sádru pod koleno a zatím oblečení řeším širšími tepláky. O víkendu ale máme ples a následně i společenskou akci v práci, kde na obojím musím být slušně oblečená a k tomu se ta sádra vubec nehodí. Řešilý a výřešilý jste to, dámy, někdo? Předem děkuji za tipy. Jana
Klidně si oblečte to, co jste si pořídila. A sebevědomě nastupte do sálu. Není se za co styděr, není třeba cokoliv maskovat. Udělejte ze sádry přednost. Budete jediná, kdo ji má a holky budou závidět pozornost, kterou vyvoláte u chlapců. Narovnat ramena, zvednout hlavu, milý úsměv a je vyhráno.
Má kamarádka měla sádru a když jeli k rodičům, oblékla si overal. Jééénže, musela čůrat. Manžel zajel k podjezdu v polích. Koleje byly na náspu. Kamadka musela vysléci celý overal, aby mohla přičapnout. Na kolejích jel vlak a zrovna, v těch polích, zastavil. Všichni cestující, v tom horku, byly v oknech. A neuděláš nic!
Ja jsem sice sadru nikdy nemela, ale vyresila bych to asi tak, ze bych si vzala spolecenske kalhoty a rozparala je ve svu. Sev potom snadno zasijete. Mozna bych na sadru dala jeste nejakou masli, aby byla "slavnostni". Uprimne receno: sadra se nehodi k nicemu Ale verte tomu, ze budete za hvezdu! Bude vas oslovovat spousta lidi!
S punčochami nemusí být problém. Buď zničit jedny punčocháče, nebo na zdravou nohu návléknout samodržící punčochu. Samodržky by měly doma být, partner to jistě ocení
Ideálně šaty nebo sukně, ne pouzdrového ale áčkového střihu. A pěkně až na zem. U silonek ustříhnout jednu nohavici, takže zdravá noha bude v silonce a botě odpovídající výškou podpatků chodící sádře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.