Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Se sádrou do společnosti

Od: janam odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost, jak zvládnout společenský oděv se sádrou na noze. Mám chodící sádru pod koleno a zatím oblečení řeším širšími tepláky. O víkendu ale máme ples a následně i společenskou akci v práci, kde na obojím musím být slušně oblečená a k tomu se ta sádra vubec nehodí. Řešilý a výřešilý jste to, dámy, někdo? Předem děkuji za tipy. Jana

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Klidně si oblečte to, co jste si pořídila. A sebevědomě nastupte do sálu. Není se za co styděr, není třeba cokoliv maskovat. Udělejte ze sádry přednost. Budete jediná, kdo ji má a holky budou závidět pozornost, kterou vyvoláte u chlapců. Narovnat ramena, zvednout hlavu, milý úsměv a je vyhráno. *palec*

Má kamarádka měla sádru a když jeli k rodičům, oblékla si overal. Jééénže, musela čůrat. Manžel zajel k podjezdu v polích. Koleje byly na náspu. Kamadka musela vysléci celý overal, aby mohla přičapnout. Na kolejích jel vlak a zrovna, v těch polích, zastavil. Všichni cestující, v tom horku, byly v oknech. *zed* A neuděláš nic!

Babičkozov, jdu si pro houbu, musím si utřít klávesnici i monitor! *smich2*Jaga.

Přesně tak! Také jsem takto byla na dvou plesech. A kluci se kolem mě motali ještě více, než obvykle *smich*
A ta příhoda s vlakem, no ta je téda *smich2*

bramburka
hodnocení

4x

Ja jsem sice sadru nikdy nemela, ale vyresila bych to asi tak, ze bych si vzala spolecenske kalhoty a rozparala je ve svu. Sev potom snadno zasijete. Mozna bych na sadru dala jeste nejakou masli, aby byla "slavnostni".
Uprimne receno: sadra se nehodi k nicemu:)
Ale verte tomu, ze budete za hvezdu! Bude vas oslovovat spousta lidi!

hodnocení

3x

Šaty, sukně, daleko jednodušší, než to má chlap. Kilt je dost drahý. No, koukám, že ani ten moc drahý být nemusí...

bramburka

Problem bude s puncochami.

S punčochami nemusí být problém. Buď zničit jedny punčocháče, nebo na zdravou nohu návléknout samodržící punčochu. Samodržky by měly doma být, partner to jistě ocení :)

pb®
hodnocení

3x
Ideálně šaty nebo sukně, ne pouzdrového ale áčkového střihu. A pěkně až na zem. U silonek ustříhnout jednu nohavici, takže zdravá noha bude v silonce a botě odpovídající výškou podpatků chodící sádře.

martinkupka
hodnocení

0x

šaty co nejkratší a než tam vyrazíš na sadru se podepíšu...černým centrofixem

liska5

Může si ju polepit flitrama... ...sádru*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]