Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dočetl jsem se, že někdy lidi zkusili napsat do nějakých týmů nebo závodníkům apod.. a dostali podpisovou kartu apod.. Jelikož jsem fanda seriálu The Rookie, tak bych se snažil o něco podobné. Když budu chtít kontaktovat daného herce nebo žádost o podpis, myslíte si, že je to možné? Děkuji předem.
Dobrý den, vyzkoušejte postup na How to Get a Cele/...
Ze zvědavosti jsem mrkl na hlavní postavu (Nathan Fillion) a podle komentů na Feedback received/... (jeden z odkazů z prvního návodu), reaguje
Tak hodně štěstí
Znám jednoho sběratele podpisů a přesně takto to většinou dělá, že napíše příslušné osobě a zřejmě většinou uspěje.
Já se připojím k dotazu mojí otázkou, kde bych sehnal kontakt na Ivanu Andrlovou?
Hledaj jsem, volal i do divadla, kde by měla občas hrát, ale bez úspěchu, díky
A co od Ivanky chceš? Podpis na fotku?
Šmankote tak pošli tu fotku do toho divadla řediteli (doporučeně pokud jdi hnidopich), k tomu napiš dopis, doplň, že dne XY jdeš na představení a vyzvedneš si na pokladně podepsanou a že předem děkuješ a blablabla...
A jestli se ti tam nechce jezdit na představení,, tak asi nechceš ten správný fanda, no tak tam přilož nadepsanou ofrankovanou zpáteční obálku a stovku A nechápu proč by ti to zpátky neposlali
To by v tom byl čert aby to nezafungovalo když tam napíšeš pár sladkých vět. Pokud ten herec zrovna nemá nějakou averzi k autogramů teda, Chceš může mít jedině v případě, kdy ví, že se s jeho auto gramama kšeftuje někde na aukcích...
Celebrity většinou potěší, když mi někdo napíše milý dopis a má o ně zájem, prostě napiš že máš rád filmy ty a ony ... Prostě projev trošku kreativity!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.