Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpis, adresa jak kontaktovat herce či studio

Od: breda odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dočetl jsem se, že někdy lidi zkusili napsat do nějakých týmů nebo závodníkům apod.. a dostali podpisovou kartu apod.. Jelikož jsem fanda seriálu The Rookie, tak bych se snažil o něco podobné. Když budu chtít kontaktovat daného herce nebo žádost o podpis, myslíte si, že je to možné? Děkuji předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, vyzkoušejte postup na How to Get a Cele/...

Ze zvědavosti jsem mrkl na hlavní postavu (Nathan Fillion) a podle komentů na Feedback received/... (jeden z odkazů z prvního návodu), reaguje :)

Tak hodně štěstí ;)

breda
Děkuji moc, určitě vyzkouším!

ml1
hodnocení

0x

Znám jednoho sběratele podpisů a přesně takto to většinou dělá, že napíše příslušné osobě a zřejmě většinou uspěje.

gui

Že jo, nejjednodušší nejlogičtější cesta většinou nejvíc funguje, a zase se nemůžeš nechat odradit jedním neúspěchem, všechny celebrity a úspěšní lidi vždycky když neuspěju tak to zkusíš znova desetkrát stokrát, zpěv je o četnosti ne o tom že to daš na první pokus!

pecenkav
hodnocení

0x

Já se připojím k dotazu mojí otázkou, kde bych sehnal kontakt na Ivanu Andrlovou?

Hledaj jsem, volal i do divadla, kde by měla občas hrát, ale bez úspěchu, díky

gui

A co od Ivanky chceš? Podpis na fotku?

Šmankote tak pošli tu fotku do toho divadla řediteli (doporučeně pokud jdi hnidopich), k tomu napiš dopis, doplň, že dne XY jdeš na představení a vyzvedneš si na pokladně podepsanou a že předem děkuješ a blablabla...

A jestli se ti tam nechce jezdit na představení,, tak asi nechceš ten správný fanda, no tak tam přilož nadepsanou ofrankovanou zpáteční obálku a stovku A nechápu proč by ti to zpátky neposlali :)

To by v tom byl čert aby to nezafungovalo když tam napíšeš pár sladkých vět. Pokud ten herec zrovna nemá nějakou averzi k autogramů teda, Chceš může mít jedině v případě, kdy ví, že se s jeho auto gramama kšeftuje někde na aukcích...

Celebrity většinou potěší, když mi někdo napíše milý dopis a má o ně zájem, prostě napiš že máš rád filmy ty a ony ... Prostě projev trošku kreativity!

pecenkav

Sice se chováš v odpovědi jako ..., ale to nevadí, vůbec nechci její fotku a ani podpis mě nezajímá a dokonce mě neláká jako žena, jenom s ní potřebuju mluvit a nebo aspoň mejl a na něco se zeptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]