Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, co bych si měl vzít, aby se mi více vylučšovala žluč do trávicího systému. Mám světle žlutou stolici a když jsem večer snědl beze všeho půlku sýra Camembert, tak mne prudce píchalo pod pravým žebrem., Po 20 kapkách Algifenu se to už neopakovalo.
Nechte si udělat jaterní testy a vyšetřit ultrazvukem žlučník. Žluč se tvoří v játrech, tak nasadit jaterní dietu + ostropestřec kapsle, prášek, né v čaji, Mg. Žlučník je rezervoár vpravo pod játry, který nashromážděnou žluč vypudí žlučovodem do dvanáctníku, když trávenina opustí žaludek, aby se ta žluč promísila s tráveninou a emulgovala tuky. Zároveň žluč obsahuje nežádoucí látky a jedy vyloučené játry. Pokud je stěna žlučníku nezdravá, sráží se v něm žluč v blátíčko nebo kaménky. Ty mohou způsobit dráždění žlučníku až blokádu žlučovodu. Takže problém začíná v játrech, souvisí s naším životním stylem- stravováním, věkem, pohlavím, geny. Aby se tvorbě kamenů předešlo, tak denně užívat šálek šťávy z ředkve černé n. bílé. Stačí ji nakrájet trochu prosypat třtin.cukrem, šťáva se vypotí, omezit tučná a smažená jídla, jíst často kroupy a víc zeleniny a z bylin prášek z kořene hořce žlutého a odvar z kořene rybízu. Ty byliny obsahují kapky sestavené na játra a žlučník. V lékárne budou mít. Důležitá je doba, kdy je musíte vzít, jelikož uvolňují stěny žlučových cest.
Ad jaradjatra, nestrašte terminálními stádii. Žloutenka doprovází více problémů a většinou mají řešení. Škoda, že tazatel neuvedl věk, nemoci, léky, zda má tmavou moč a žluté bělmo.
Ano,vyšetřit žlučník ultrazvukem.Žlučník má vývod do vývodu slinivky,kousek je společnej,kamínek ho může ucpat,pak jde žluč do slinivky a je problém.Lékař mi řikal že jde o život.Žlučník musel ven.
To liska5 : Děkuji za dobrou radu. Zajdu do lékárny a koupím si kapky,, které uvolňují stěny žlučových cest. Nejsem totiž v terminálním stadiu.Zabolí to vždy jen jednou, když něco nevhodného sním. Žloutenku nemám, moč je světlá, bělmo bílé. Poradím se s obvoďákem, zdali je nutné vyšetření žlučníku ultrazvukem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.