Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není to tak, jak si myslíš

Od: magda* odpovědí: 5 změna:

Nechci vypadat jako naivka, ale před chvílí mi manžel řekl větu "není to tak, jak si myslíš". Přijde mi tak profláklá, že ji lze chápat jenom jedním způsobem. Prosím - kdo z vás tu větu taky slyšel a jak jednal dál? Prosím o odpověď, nevím co mám dělat, abych to ještě nezhoršila. Ale je ještě jiná interptretace? Napište, kdo jste byli/y/ ve stejné situaci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

3x

A co když to není tak, jak si myslíte? Co abyste se nám víc rozepsala, vždyť takhle nemůžeme kloudně odpovědět. Týká se to nevěry, peněz, zdraví...? Jestli jste ho viděla se ženou, třeba je to kolegyně z práce, nebo je vám nevěrný. Má na paži stopy vpichů - fetuje nebo mu našli diabetes a píchá si inzulin. Z účtu zmizely čtyři tisíce - hraje automaty nebo vám koupil dárek...? Jak jednat dál vám nikdo neporadí, když neví o co jde *nevi*

hodnocení

1x

Jestli je to tak, jak si myslím (:)), začněte se víc starat sama o sebe. Vyjděte si s kamarádkou, objednejte se na masáž, kupte si na sebe něco hezkého... zkrátka víc si hleďte sebe a svých radostí. Starost o to, co jak je, zkuste pustit z hlavy. Co Vám udělá největší radost? Na to se zaměřte. Všechno ostatní nějak dopadne.

raduz*
hodnocení

0x

No za dobu trvani meho manzelstvi jsem pochopil, ze pokud se vyjadrim zpusobem, kdy si myslim ze jiny vyklad nez ten ktery myslim ja, neni mozny, zena si to stejne vse vylozi po svem:)

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

moje manželka na mé otázky občas odpoví..." a co jako?" No mám jí proto zastřelit?

malvinka*
hodnocení

0x

Prostě každý má svoji pravdu. Nechte jej ať si zvolí svoji cestu.

Viz film Pelíšky ,, Předběžný odložený příslib,,*haha*v podání Evy Holubové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]