Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl tomu dát čas

Od: lenkammm* odpovědí: 27 změna:

V práci jsem se seznámila s kolegou, od začátku se mi líbil. Začali jsme se bavit, s tím, že mě oslovil první, aby se o mě dozvěděl víc, pak to nějak tak automaticky přešlo, že jsme se bavili/bavíme každý den, když byl čas. Doufala jsem, že z toho časem bude vztah,dá mi šanci ho poznat, momentálně je po rozvodu. Nicméně, měli jsme spolu vážnější rozhovor, když mi řekl, že si někoho od října našel, ale že se mu taky líbím, přitahuju a dovede si představit, že by mi dal šanci, ale zároveň chce dát šanci tam tomu vztahu, i když teď po pár měsících mi tvrdí, že to není ideální, protože paní je od něj starší, má svoje koníčky, zájmy a neví, jestli to má budoucnost (jejich rodiny ani neví, že jsou spolu). Mezi námi to zatím dospělo k tomu, že si občas zajdeme ven, chodím za ním do kanceláře, kde ho objímám, dám mu pusu. Do toho všeho mi řekl, že potřebuje čas, aby to dozrálo tam kam má, že ví, jak ho mám ráda a že to chápe. Jenže si myslím, že jen mi nedokáže říct do očí pravdu a být upřímný, věřím, že mě má rád, ale momentálně si příjdu jako kráva, protože bych pro něj udělala cokoliv, jenže on se stejně motá v tam tom vztahu. Mrzí mě to o to víc, že mě málo kdo zaujme, držela jsem si tak celkově od mužů odstup, byla jsem dost zklamaná a on to všechno rozboural a přišlo mi, že zas můžu mít někoho ráda,trávit s ním čas, zvlášť, když máme podobné koníčky, hodnoty a teď to vypadá, že je to jen další zklamaní...Říkala jsem si, že mu prostě povím, jak to vidím, že mi tímto jen ubližuje a bylo by lepší ,kdyby řekl, že o mě prostě nestojí, než tomu dávat nějaký čas, ani nevím na co ..Bolí mě to, ale vím, že nemůžu stát takhle na místě a čekat, až se rozhoupe.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

9x
Dobrý den, ten pán nemá vyřešenou minulost a vlastně ani současnost. Nedávejte mu svou přízeň už najevo. Stáhněte se a klidně hledejte i jinde. Zdravím!

hodnocení

8x

Zbytečně se trápíte a ztrácíte čas s někým, kdo o vztah s Vámi nestojí. Nechte ho být a žijte si svůj život. Určitě toho pravého potkáte.

hodnocení

7x
Páníček to klidně bude hrát na dvě strany. Moc bych od toho neočekával.

hodnocení

3x
Nejde mi do hlavy, jak může paní přemýšlet o vztahu s někým, s kým vztah ještě nezačal, ani randění a už teď se z toho trápí.
To je masochismus?
lenkammm*
hodnocení

Myslím, že stačí použít naivita a růžové brýle, které opadají. Stačilo říct, nestojím o tebe a o nějaké sblížení, i když se mi líbíš,přitahuješ, nemyslíte?

stoik

Ale stojí, pokud máš kvality, které on potřebuje, to neznamená nárokovat si jeho čas na úkor jeho zájmů, dělat mu drama a nepomoct mu s domácností. To nechce. Zapomeň na to, že on k tobě bude v shlížet jako k princezně, tohle nemá zapotřebí. Na to si musíš najít jiného bl..

Druhá možnost je scházet se s ním jednou týdně a být s tím v pohodě.

Na cokoliv jinýho, že se bude věnovat jen a jen tobě, velmi rychle zapomeň!

Až se osvědčíš, Nebudeš dělat drama, budeš mu zlepšovat život a být přínosná = bude vám to klapat, tak zcela jistě Je tam šance na to, že budete mít trvalý vážný vztah i se sestěhováním se.

Pokud se ti to nelíbí a chceš prince bl.., který ti bude věšet bulíky na nos, a pro kterého budeš princezna, tak ukončit komunikaci a nepřipravujte se o čas :)

ltz
hodnocení

3x
On tomu svému vztahu chce dát šanci a vy ho objímáte v kanceláři, dáváte mu pusu, přestože víte, že má vztah s jinou. A on na to nic. Líbit se mu můžete, ale kdyby měl opravdu zájem, tak ten svůj vztah ukončí a je s vámi.
tasman

Proč by to ukončoval, vždyť to tu padlo, nic končit nechce. Itz jsi ženská = nechápeš hru. Chlap je polygamní vždy když má příležitost. To je podle přírody.

proč by ho měla mít jen pro sebe? Chce snad s ním děti?

Pro ženský je atraktivní, chlap, o kterého mají zájem jiné ženy!

Takže tu někdo nechápe chování alfa samce :)

lenkammm*
hodnocení

To nechápu, evidentně jsem potřebovala "nakopnout", abych se probudila.. Připadám si, že jsem ta špatná, ale když je tak upřímný, měl mi říct, že o mě nestojí a o žádné sbližování, místo toho mě nechal. Nehledě na to, že jsem se od kolegyně pár týdnů zpátky dozvěděla jen tak mimochodem, že si kde kdo u nás v práci myslí, že spolu jsme, podle toho, jak se k sobě chováme a díváme.. Sama si nejsem ničeho vědoma, že by jsme se před ostatními chovali nějak víc důvěrně.. ale čert to vem.

hodnocení

3x

To je příběh a výrazivo jak pro povídku dospívajícím dívkám z počátku minulého století. Normální chlap v takhle pozdním věku přece ví, co chce. Když to neví, je rozmazlenec nebo podvodník.

tj
hodnocení

3x
Musím souhlasit s ostatními rádci, kteří radí ukončení "vztahu?". Z pohledu muže mohu říci, že se mu pravděpodobně až zas tak nelíbíte a drží si vás pouze jako "možnost", aby nebyl sám. Zřejmě stále hledá a vy nejste pro něj č.1, ani č.2 (protože to by vás vzal hned po tom, co by mu došlo, že to s tamtou starší paní není zrovna ideální). Zatím mu vyhovuje a pokud najde 3. možnost, která bude lepší, sáhne po ní. Dělá z vás bl*ce a využívá vašich citů, jste pojistka proti samotě. Myslím si, že si každý zaslouží být víc než nějaká "záloha". A většina mužů si tohle nechá pro sebe, ale tento je tak arogantní, že vám to všechno pěkně řekl a teď očekává, že poslušně počkáte, jak se milostpán rozhoupe. Normálně jste pro něj kus hadru, je jedno kolik toho máte společného, nebo jak se vám líbí fyzicky, uvnitř je zřejmě hodně prohnilý a už teď jste pro něj méněcenná. Radím zachovat si alespoň trochu svou úroveň a dát od něj ruce pryč.
Zdravím

hodnocení

2x
Ono sa v podstate blížite k tomu že táto diskusia príde a bude treba vyložiť karty na stôl. Vidím emocionálne prepojenie od vás smerom k nemu a keby nerobil hlúposti šlo by hladko na tom stavať niečo naozaj pekné. Aspoň ale netajil druhý vzťah. Chlapovi nieje čo závidieť. Nemáte obavu že by ste boli iba náhradou za ex? Kým prejde obdobie po rozvode? Skúste aj tento pohľad odo mňa.
lenkammm*
hodnocení

Děkuji za radu. Příjde mi, že už ta paní je náhrada v období po rozvodě, když mu stačí, že se vidí 1x za 7-14 dnů a seznámil se s ní ani ne 3 měsíce po rozvodu. Psala jsem to tu už u jedné odpovědi, říkal mi, že je rozdíl,když se zamiluje on teď ve 40, že jde o racionální zamilovanost a já ve svých 29. Do toho má dva kluky , které si střídají a musí brát na ně ohled, že jen tak s někým nemůže začít bydlet, s tou paní to prý ani nevidí a seznamovat kluky nechce. Přiznávám byla jsem naivní, když jsem věřila, že to chce čas, že ho paní pustí, když mu to teda zas tak nevyhovuje a dá mi šanci, protože na začátku, když mi říkal, že má vztah, tak poznamenal, že jinak bych tu šanci měla já, že by mi jí dal a věří že by to bylo fajn..Jak laskavé.. Karty na stůl se chystám vyložit tento týden, potřebuju to v sobě mít vyřešené, vidět jeho reakci, ale nebojím se, že bych byla náhrada za ex. On si měl v první řadě dát pauzu, ujasnit si, co chce,než do něčeho šel.

km
05.01.25 01:40
hodnocení

2x

nemá

hodnocení

2x

Vypadá to, že pán má v ohni 2 želízka - Vás a tu druhou ženu. A kdoví, jestli těch želízek v ohni není ještě víc. To ani nemusíte vědět. Pán se zbavil manželských okovů, tak si teď užívá volnosti a současně si dává pozor, aby do toho zase hned nespadl. A těší ho, když o něj projevuje zájem víc žen.

Ženy to mají těžší, než muži, zamilují se a vše berou přes srdce. Muži si raději chtějí užít na více frontávh a přitom mít uvařeno, vypráno...v ženských je asi víc romantiky, muži jsou založeni spíš prakticky.

Nevnucujte se, mužů je na světě dost. Když se pán nemůže rozhodnout...Nečekejte, nemusela byste se dočkat vůbec. Vaše rozhodnutí si s ním o tom pohovořit a probrat to, se mi zdá rozumné. Aspoň budete vidět, jak na tom jste.

A přestanete si připadat jako kráva. *smich2* Nezlobte se, nechci Vás urazit, to je Vaše hláška. Tak do toho, vyříkejte si to a pak už uvidíte sama, jak dál. Jaga.

lenkammm*
hodnocení

Děkuji za radu. Vidím to podobně, jen mi trvalo dlouho, než jsem otevřela oči. Jak píšete, my ženy jsme víc romantické. Okovů se zbavil pravda, ale rozvádět se chtěla manželka, mají spolu dva kluky- to je vlastně kapitola taky sama o sobě, protože si myslí, že když je mají ve střídavé, tak s žádnou ženou jen tak nemůže bydlet. Bylo mi taky řečeno, že je rozdíl když se někdo zamiluje v mém věku, je mi 29 a v jeho 40, protože je to už prý víc racionální,podle mě je tohle mimo, ale kdo ví, každý vnímáme zamilovanost jinak. Mám pocit, že jsme se potkali ve špatnou dobu, on si rychle po rozvodu někoho našel, mají to tak jak mají a já bláhově věřila, že mi tu šanci prostě dá, když mu to v tom stávajícím zas tak nevyhovuje, ale bohužel, zázraky se nedějí a myslím, že mu to teď asi i vyhovuje,že má někoho ale vidí ho jen občas a jinak má volnost.

stoik

Vidím to tak, že tě vnímá spíše jako nevyhopsanou party girl bez zkušeností pro rodinu a odpovědnost. To musíš vědět ty, jaká ve skutečnosti jsi, Kolik máš zkušeností a jak se projevuješ.

Jestli jsou to přehnané emoce a infantilní chování, tak to je přesně to co já myslím, to přesně tento chlap nechce. Věk v tom nehraje roli.

Takže ano, jestli ho chceš, tak se musíš víc snažit, ale ne emocema, ale ukázat, že seš i užitečná a chceš ho se vším všudy, ne si diktovat podmínky. Zkrátka chovat se jako dospělá.

Na druhou stranu, když ho opustila žena, což se dnes skutečně děje, 70% v průměru a 90% u těch přeemancipovaných žen (Ty už totiž nesnesou 90% chlapů), tak to asi nebude žádný terno samec kateg. AAA :) Ale zkusit to můžeš, zahrát, je to tvoje hra. Ale dobře si přečti můj návod výše, když mu zahraješ semetriku a drama a výčitky a požadavky tak to je přesně co on nechce. A šance nebude.

hodnocení

2x

Kdyby byl do vás zamilovaný, opustil by všechno a vy byste se pro něho stala celým světem. Takhle má jen zpestření a pohlazení ješitnosti. Snažíte se jen vy, ale jste mu více lhostejná, než vítaná.

hodnocení

2x
Co je vas ciel? Mat vlastnu rodinu a deti?
Potom je vo vasich 29 rokoch rozvedeny 40 rocny s dvoma detmi zla a nezmyselna volba.
On ma nastastie tolko rozumu, ze si nasiel partnerku len na sex a nemieni jej predstavovat detom. Hra fer hru, uplne jasne vam vysvetlil, ako s nou funguje. Nechapem, ake analyticke rozhovory a najma o com s nim chcete viest.
Ak si neusporiate zivotne priority a nezacnete sa spravat rozumne, skoncite ako bezdetna stara dievka.
stoik

Věkový rozdíl je za mě ideální. Ale biologický ona už je na vlastní dítě skoro stará (a s jeho dvěma mu asi pomáhat nechce), a on už asi chce někoho zodpovědného. Že on má přítelkyni s benefity se kterou se vidí jednou týdně je zcela ok. A vztahy se musí rozvíjet postupně (Tedy jestli a koho představí rodině, to se ukáže časem - ženská se musí osvědčit jinak zkušený chlap ví přesně co myslím).

Kdyby ho tazatelka chtěla, tak si má nastudovat, co chlap potřebuje.

Jak to jenom říci, dnešní ženy chtějí všechno hned a teď a hloupí chlapi jim to dávají.,.

Má smysl tomu dát čas
smode2

CO BRÁNÍ ŽENSKÝM A MUŽŮM VE ŠTĚSTÍ:
A) ŽENSKÝ - strach, lenost, nedostatek disciplíny na sobě makat. Hraje zde roli naivní ženská představa: "Muž by mě měl milovat takovou, jaká jsem. Jako můj tatínek." Tyto zoufalé ženské jsou pak odkázané na stejně zoufalé kamarádky nebo arogantní muže, kteří chtějí ženskou pozornost, aniž by dali ženské to, co chce ona.
2) MUŽI - pýcha a arogance - máme zde generace mužů, z nichž mnohé byly vychovávány k přesvědčení, že žena je povinna jim okamžitě dát to, co oni chtějí, aniž by pro to museli cokoliv udělat. Když jim řeknu: "Hele, vztah s atraktivní a zodpovědnou ženou, od které budeš čerpat mnohé benefity, si musíš zasloužit skrze například to, že děláš její život lepším a práci snadnější a nevyjadřuješ jí neúctu, tak začnou prskat něco o zapšklé misandrii. To mluví samo za sebe.

matriarchaty

@smode2 COŽE?! "muže, kteří chtějí ženskou pozornost" -

. chlapečku, ty neznáš rozdíl mezi mužem a chlapem?!

. Proto to ani není vtipný co jsi udělal ale spíš smutný! Kdyby jsi totiž napsal chlap, tak by to byl oxymoron, chlap musí ženskou pozornost odhánět, Protože chlap narozdíl od můžu, což je každý z penisem, tak chlap žendké pozornosti má nadbytek (hojnost;)

. Pro tebe táta (ne)byl vzorem?! Hádám že tě vychovávala matka. Máš můj soucit. Nějak se s tím musíš konečně vyrovnat!

A ženská že na sobě má makat? No popravdě, ženské stačí že je. Ženská ve věku svého vrcholu v podstatě nemusí dělat vůbec nic a stačí jí že je. Stejně starý muž vedle takové ženy, je úplné nic.
Zdá se mi to, nebo to hraješ.

smode2

Má ji? Má. 100 bodů!*smich*Teď ještě rozdíl mezi ženou a ženskou:)

matriarchaty

Neprovokuj.

Že ty jsi spadnul ve 12 letech na kostrč?

p23®
hodnocení

2x
Nemá.
Pokud jste mladá 29.letá nesezdaná slečna. Hledejte slušného, mladého, nesezdaného muže. Pokud to tak není, tak hledejte alespoň bezdětného. Asi o něco méně starostí. Myslíte, že najdete něco pěkného u rozvedeného muže, který má závazky vůči původní rodině a neví co chce? Budete chtít řešit jeho bývalou rodinu? Máte málo starostí?
Zdravím.
Držím palce.

mraf
hodnocení

1x

Co je v domě, není pro mne... Neví to ten diskriminovaný - pardon, diskutovaný pán lépe? Kolegové - a dost. HAnebně se dostáváte akorát do zbytečných drbů. A copak je to za kanceláře, že šéf toleruje objímající se zaměstnance? V pracovní době? ;)

tasman
hodnocení

0x

Taztelka píše jako muž, takhle se přeci chovají chlapi, nahánějí ženskou, a ta si vybírá (Ententýky dva špalíky).

Anebo jestli je to za telka opravdu žena, no tak svůj zájem dávala najevo tak nějak nedbale a správný muž na tohle nemá čas, a přesune se k jiným ženám ... Ale to mu nebrání se k tobě vrátit a mít tě jako FB. Mělo by stačit, je dostatečně jasně dáváš najevo, že jsi s tím v pohodě v otevřeným FB :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]