Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se dostal ke svému Výpisu z evidovaných dob u ČSSZ, nemám na centrálu do Prahy e-mail kontakt. Jak postupovat, abych obdržel tento výpis co nejdříve poštou? e-portál využít nechci. Jsem na pracovním trhu od r. 1986 . Děkuji
Nadpis otázky poštou a v dotazu e-mailem.Na odpověď stejně mají nějakých třicet dnů,takže je to jedno.To se nijak uspěchat nedá.Kdybyste to udělal přes éčko,tak informativní máte hned,ale to nechcete.Jenom nevím jestli budou vůbec odpovídat na nějaký e-mail od někoho z netu.To asi budou chtít ověřenou kopii občanky a podpisu.Přijetí e-mailu od Vás ani neprokážete - takže vlastně odpovídat nemusí.
Trollíte anebo ten rok 1986 je jen shoda náhod :/)
Požádat myslím šlo i na pobočce a před 10 lety jsem žádal datovkou Normálně volnou formou, jak se dnes žádá máš přesně napsáno v odkaze výše cssz.cz/... a je tam taky cosi o roku 1986
ps: To by mě zajímalo, od jaké generace (data výroby) přestanou lidé odmítat elektronické podání?
Tam je nefunkční tvar e-mailu... zkoušel jsem, jak píši níže... Co je nutno udělat, abych poštou dostal z Prahy vyrozumění /výpis z Důchodového pojištění... o to mi jde... takové obálky v práci chodí klientům celkem často, s tímto výpisem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.