Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis od ČSSZ poštou

Od: svatoslav odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, rád bych se dostal ke svému Výpisu z evidovaných dob u ČSSZ, nemám na centrálu do Prahy e-mail kontakt. Jak postupovat, abych obdržel tento výpis co nejdříve poštou? e-portál využít nechci. Jsem na pracovním trhu od r. 1986 . Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možnosti viz "Podání žádosti..." Informativní osob/...

mnd®
hodnocení

3x

Nadpis otázky poštou a v dotazu e-mailem.Na odpověď stejně mají nějakých třicet dnů,takže je to jedno.To se nijak uspěchat nedá.Kdybyste to udělal přes éčko,tak informativní máte hned,ale to nechcete.Jenom nevím jestli budou vůbec odpovídat na nějaký e-mail od někoho z netu.To asi budou chtít ověřenou kopii občanky a podpisu.Přijetí e-mailu od Vás ani neprokážete - takže vlastně odpovídat nemusí.

uber
hodnocení

3x

Trollíte anebo ten rok 1986 je jen shoda náhod :/)

Požádat myslím šlo i na pobočce a před 10 lety jsem žádal datovkou Normálně volnou formou, jak se dnes žádá máš přesně napsáno v odkaze výše cssz.cz/... a je tam taky cosi o roku 1986

ps: To by mě zajímalo, od jaké generace (data výroby) přestanou lidé odmítat elektronické podání?

hodnocení

2x
Když píšete sem, zřejmě máte internet. Přece stačí dát do vyhledávače Správa sociálního zabezpečení Praha, kde vám adresa vyskočí
cssz.cz/...

hodnocení

2x

cssz.cz > O nás > Kontakty > Zvolte kraj > Zvolte okres > Elektronická adresa podatelny

svatoslav
hodnocení

Tam je nefunkční tvar e-mailu... zkoušel jsem, jak píši níže... Co je nutno udělat, abych poštou dostal z Prahy vyrozumění /výpis z Důchodového pojištění... o to mi jde... takové obálky v práci chodí klientům celkem často, s tímto výpisem...

svatoslav
hodnocení

UZ SE TO PODARILO, prosím o odstranění mé otázky, děkuji

svatoslav
hodnocení

To jsem zkoušel dávno, nic nevyskočí, nemylte se... pokud víte přesný formát e-mailové adresy, sem s ním... díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]