Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Delší dobu mám problémy se spánkem Mám předepsaný Melatonin Vitabalans 5mg který je silnější než volně prodejný melatonin. Melatonin beru 3.den před spaním. Ale v noci jsem měl 3.krát stolici. Nevím jestli je to tím že organizmus se postupně zásobuje hormonem nebo vznikl problém s domácí stravy? Jinak beru ráno na předpis Magnosolv 365mg s doplatkem v lékárni který je několikanásobně silnějši než volně prodejný hořčik v taletách atd. Delší dobu beru tablety na tlak a na epileptický záchvat který jsem měl před více lety. Děkuji.
Magnosolv vždy rozpouštím ve vodě a vypiji před snídaní má větší učinky. Jedná se mi více otázka ohledně Melatoninu.
S melatoninem v těle se dá "cvičit"světlem:
1. PO probuzení vstávat do světla pokud možná přímého slunečního. Balkon, veranda...A tam i posnídat...
2. Ve dne světlo s modrou složkou nevadí, ale 3 hodiny před spaním žádná televize, počítač... Jenom lampička se žlutým světlem.
Dnešní telefony (určitě iPhone) mají přeci night shift, Myslím že medřický to měřil tím svým drahým měřákem za 100K
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.