Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Melatonin učinky

Od: libor odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Delší dobu mám problémy se spánkem Mám předepsaný Melatonin Vitabalans 5mg který je silnější než volně prodejný melatonin. Melatonin beru 3.den před spaním. Ale v noci jsem měl 3.krát stolici. Nevím jestli je to tím že organizmus se postupně zásobuje hormonem nebo vznikl problém s domácí stravy? Jinak beru ráno na předpis Magnosolv 365mg s doplatkem v lékárni který je několikanásobně silnějši než volně prodejný hořčik v taletách atd. Delší dobu beru tablety na tlak a na epileptický záchvat který jsem měl před více lety. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

6x

Doporucuji precist pribalovy letak na Magnosov.

Je to tak. Magnosolv je dost projímavý. Pozor na něho!

hodnocení

0x
Dobrý den,to může dělat ten magnosolv. Hořčík má projimave účinky. Je potřeba ho rozpustit v půl litru vody
libor
hodnocení

Magnosolv vždy rozpouštím ve vodě a vypiji před snídaní má větší učinky. Jedná se mi více otázka ohledně Melatoninu.

liska5

Rozdělte sáček Magnosolvu na dvě dávky, líp ho tělo využije. Tu druhou na noc. Silnější není, ale js ve vhodnějších vazbách. Melatonin na mne neúčinkoval, asi ho má tělo dost. Nefunguje jako hypnotikum, že byste po požití hned odpadl.

fram
hodnocení

0x

S melatoninem v těle se dá "cvičit"světlem:

1. PO probuzení vstávat do světla pokud možná přímého slunečního. Balkon, veranda...A tam i posnídat...

2. Ve dne světlo s modrou složkou nevadí, ale 3 hodiny před spaním žádná televize, počítač... Jenom lampička se žlutým světlem.

svitimprotebe.cz/...

gui

Dnešní telefony (určitě iPhone) mají přeci night shift, Myslím že medřický to měřil tím svým drahým měřákem za 100K

fram

Melatonin Vitabalans 5mg se nemá užívat trvale. Melatonin je hormon. Výšeuvedené "solární cvičení" je pro jen mírné nespavce a bez léku, tedy přesněji neusínače. A pro zdravý životní styl. Takže preventivně pro tazatele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]