Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, víte o nějakém doplňku stravy nebo kombinaci potravin, která vám prokazatelně zvýšil hemoglobin v krvi/doplnil železo? Měla jsem hodnotu hemoglobinu 116 g/l (12. 11.) a brala jsem měsíc toto hemové želez/..., dvě tablety ráno + jsem měla dietu jako žádné mléčné výrobky k snídani, každý týden hovězí (většinou dvě porce) s mrkví (vitamín C), v týdnu většinou převládaly nevegetariánské dny. 3. 1. jsem měla hodnotu ještě nižší 111 g/l, po Vánocích, kaprovi a lososovi s citrónem, kachně se zelím, zase hovězím, oříškách, čočce, v den odběru a den po odběru jsem měla po půl litru šťávy z červené řepy, ... V minulosti jsem brala železo na předpis od praktické doktorky, které prokazatelně zabralo, ale nevím, proč to nejde přirozenější cestou. Samozřejmě že zkusím přísnější dietu, ale nechápu, proč není vidět alespoň mini zlepšení. Oba odběry byly 5 a více dní po skočení cyklu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.