Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahota s pritelem

Od: neli odpovědí: 14 změna:
Dobry vecer, je mi 17 mam prvniho pritele , jsme spolu pul roku, a chteli bychom se ve vztahu posunout trochu dal…. Jsem strasne stydliva, nevidel me jeste nahou ani ja jeho… Vlastne ani nevim , jak zacit? Proste se mam pred nim jen tak svléknout? Vim, ze na to asi nejaky tutorial uplne neni, ale zajima jestli ma nekdo nejaky pribeh nebo zkusenost ….. dekuju moc za odpovedi …

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Zní to možná až moc akčně, ale prostě si večer třeba po tmě v posteli při mazlení sundej vršek. Zbytek vyplyne zcela přirozeně, buď se hned přidá sám nebo mu naznačíš-pomůžeš. Jinak kdyby mu vadily menší prsa, nebyl by s tebou. Někomu se to naopak vyloženě líbí. Jinak pozor bych si dal na kondom/antikincepci.

kdosi
hodnocení

3x

Pokud to chcete posunout dál oba (a představujete si to nějak podobně, což taky nemusí být samozřejmostí), tak byste se na tom měli dohodnout a pak to realizovat. Ideálně ten samý den.

Ideálně při objímání v posteli mu prostě*) řekněte, ať vám sundá košilku**), pokud se do toho nepustí sám, vemte mu ruce do dlaní a dotáhněte je k dolnímu lemu té košilky a pomožte mu. Pak mu něco svlékněte vy a pak ať pokračuje on, dokud nebudete oba nazí. Prohlédněte si ho a také si vše ověřte dotykem, jak je to měkké/pevné, jak to reaguje na dotek, co je mu přijemné víc, co míň, a nebraňte se jeho zkoumání, pokud vám nebude nepřijemné příliš. Tady je cílem cesta samotná, užívejte si jí. (Trapné vám nejspíš bude oběma všechno a cokoli. To se časem poddá.)

*) Samozřejmě vám to asi přijde trapné a divné a nevyklé a vůbec. Pár slov vás nezabije, ani neukousne. On na tom bude nejspíš ještě mnohem hůř, protože vám nechce ublížit. Protože blbé stereotypy a blbé kecy a vůbec.

**) nebo co máte jako vršek pyžama, nočního obleku nebo čeho. Slovy co máte jako vrchní oděv přez prsa.

Prsa se mění a rostou i v násobně vyšším věku (testováno osobně na lidech), a jestli máte aspoň náznak bradavek, tak je to stejně 95% úspěchu v očích nesmělého kluka ve vašem věku. On se svým tělem spokojený není a stydí se za něj, i když z vašeho pohledu nemá proč. Kdyby se nestyděl, tak už jste ho dávno viděla nahého bez jakékoli snahy.

A kdy vaše kamarádky s někým ne/spaly se vás vůbec netýká, vy se řiďte sebou. (A že pro soulož potřebujete zcela jiné partie než prsa nejspíš už taky tušíte. Tak jejich velikost neřešte, nezáleží na ní zdaleka tolik, jak si myslíte.)

neli
No, pritel uz mel jednu holku predemnou. Videla jsem ji, a postavu mela rozhodne hezci a lepsi nic ji nechybelo, natoz ja jsem uplne plocha …. Nevim jestli se predemnou stydi , protoze mi prijde dost sebevědomej … spis si zacinam myslet ze me ani videt nechce , a ze ho prestavam bavit no…

liska5
hodnocení

2x

Už tu byl podobný dotaz a někdo doporučil těm dvěma, aby si spolu zašli na bazén zaplavat.

*palec*Já to tedy nebyl, ale je fakt, že svoji první slečnu jsem si "vylovil" přímo z bazénu a oba jsme tak věděli "do čeho jdem". Ale že je to vlastně výhoda mi došlo až dneska, tedy po více než 30 letech. Trochu dlouhý vedení *smich*.

hodnocení

1x
Nema ten vas priatel nejake mindraky o malom penise a preto sa hanbi (stydi)?
Asi budete musiet aktivitu prebrat vy, proste ho pri tom mazleni povyzliekajte. Mal by pochopit a urobit to iste.

hodnocení

0x
Priatel je akcny typ? Snazi sa vas osahavat, strka ruky pod tricko a podobne? Staci zhasnut a dat veciam volny priebeh.
Alebo ked viete zariadit, ze budete sami doma, tak nech u vas prespi.
neli
hodnocení

Noo prave ze moc ne , taky se stydi a nevi, jak na to. Uz u nas prespavl hodnekrat, mazlili jsme se , objimali ale to bylo vse . Samozřejmě jsem za to ráda ze je takovy, a nedela to treba nasilim nebo tak , ale taky mi prijde divny ze pi takovy dobe proste jako nic no… jeste kdyz mi rikaly kamaradky ze ze svymi klukami uz davno treba po 2 mesicich spali … Nekdy si i rikam ze je to pro to, protoze nemam prsa , jsem plocha … nevim no
jm
Neli, s manželkou jsem chodil 6let, na svatební noc to nešlo. Sex jsme měli až den po svatbě. Včera jsme měli 21. výročí svatby. Ani já ani ona jsme nelitovali.
A že ten první nebyl poslední . Milujeme se ještě i v tom našem věku po dětech i různých potížích.
Není nač spěchat, byť sex je skvělý, protože milování je lepší
jm
Ne "protože", ale "ale" .
Mimochodem už ti kamarádky říkaly, kolikrát psaly na poradnu, že neví jestli nejsou těhotné a neví co dělat?

hodnocení

0x
Za mnou jednou přišla v noci holka na lyžaku, tričko a tanga, nic víc na sobě neměla...no a jak to asi dopadlo...bylo nám 16 a byli jsme pak spolu 8let
ubr

Tipnu si, pak dostala rozum, zvedla kotvy, a šla si najít někoho takzvaně více chlap, mám pravdu?

Anebo to bylo hrozně dávno nebo jak je možný že převzala iniciativu tehdy a tak dlouho to vydržela, Vyhrál jsi matematickou olympiádu nebo co?

Ne chodili jsme spolu do tanečních, začalo to pusou ode mě a na tom lyžaku, ja byl na pokoji sám ona s dalšíma 3holkama...to byl ten důvod proč přišla ona. A k tomu víc chlap...toho do kterého se zamilovala, tak mi po půl roce volala a chtěla radu s údržbou bytu, že ode mě byla holt zbykla na něco jiného a tohle řešit nemusela...no už je to krásných 20 let zpátky

bruno
hodnocení

0x
Nejllépe jak ztratit strach ze stydlivosti je navštívit nudistickou pláž kde jsou všichni nazí a nestydí se za nahotu nahota je naprosto přirozená takhle nás stvořil pán Bůh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]