Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex rodičů

Od: pomoc® odpovědí: 22 změna:
Ahoj trapi me problem. Je mi 11 a moji rodice maji casto s*ex. Ja spim primo vedle v pokoji a slysim to. Proste si neco povidaj a pak zacnou vzdychat, mama u toho docela dost mluvi sproste nekdy. A delaji to kazdy vecer, casto i rano. Ja uz jim to rikala a oni prestali na dca dny. Uz jsem je i nachytala mockrat, vyhnali me z pokoje sukali dal. Prosim pomozte.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jasně jedenáct a teď o těch kůzlátkách.

hodnocení

3x
Tak samozřejmě jim to okamžitě zakázat,.nebo je vykážeš z bytu. Ať si neřádi řádí jinde a tebe nechají na pokoji.

kdosi
hodnocení

2x

OK, co dělají víte, dělat to je jejich právo a vy v tom nemáte žádnou rozhodovací pravomoc.

Že se vám to nelíbí jste jim řekla, zjevně to pochopili, když na čas přestali a zjevně to zvážili a dospěli k závěru, že se jim to líbí a váš názor v tomto není pro ně důležitý, když následně začali zas. Ostatně i vás nejspíš udělali tahle nějak a vaši případní sourozenci vzniknou také nejspíš stejně.

Takže víte, na čem jste a teď se jen rozhodnout, jak se k tomu postavíte (podobně jako kdybyste měli pod okny třeba rušnou křižovatku).

Buď zaujmete realistický postoj, že je to jejich věc a nebudete si toho všímat, nebo utilitární, že si nasadíte dobře těsnící sluchátka a pustíte si hudbu, a nebo se rozhodnete prudit a soustavně za to schytávat tresty a nepřízeň, s tím, že jim to stejně dlouhodobě nepřekazíte (jak už jste se přesvědčila).

Až vám bude 18 let, můžete se odstěhovat a do smrti na sex nepomyslet, teda pokud tam, kam se odstěhujete nebudete mít sousedy.

Ako elektrikar som uz aspon 3x pocul pri oprave svetiel alebo domofonov spoza dveri bytu jasne zvuky suloze. Traumu z toho nemam, je to zabavne spestrenie prace.
kdosi

Tak sex je skutečně velmi přijemná záležitost a nevidím důvod, proč by si ho měli odpírat zrovna rodiče tazatelky. A samozřejmě je nejspíš bude bavit i v době, kdy tazatelka bude mít děti staré jako je ona teď. (Teda, pokud je to jak říká, nikoli fejk a pokud je bude mít.) Ale to se toho jejího dotazu netýká.

Pro ni je důležité, že nemá žádný rozumný způsob, jak to rodičům zatrhnout, než to nějak přečkat do svých 18 a odstěhovat se.

hodnocení

1x
Aha, takze si ich prekvapila dokonca viac krat? Po prvom raze sa nezacali zamykat v izbe? A ked ta vyhnali, tak citujem "sukali dal"?
Tak tomu celemu pribehu neverim.
04.01.25 00:00
hodnocení

Nezacali
Vymysleny pribeh.
hodnocení

Kez by. Je to pravda

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, patrně jste jedináček a jestli chcete mít bratříčka či sestřičku, tak nechte rodiče pokračovat v jejich náročném snažení. Berte to třeba tak, že to dělají i pro Vás/pro rodinu/pro společnost/pro zvýšení porodnosti. Zdravím!

hodnocení

To neni vtipny. Mam z toho trauma *plac*
Mna by zaujimal ten sposob, akym si im oznamila aby prestali so sexom kazdy vecer.
Tak to máš pravdu, není to vtipný ale ubohý.
Už sis dokázal vymyslet lepší historky.

hodnocení

Prosim neurazejte me!
Nik ta neuraza, len konstatujeme, ze pribeh je vymysleny.
04.01.25 00:06
hodnocení

Neni *mala*
Ok, co teda presne mama pri tom sexe hovori? A ak by si pocula susedov cez stenu z vedlajsieho bytu, tiez by si im to isla povedat?
ree

V bytovém domě musí být odhlučnění z vedlejších bytu dle norem vyšší, než příčky v bytě. Tedy alespoň v Česku. Takže záleží na typu stavby, nově se to obcházelo tak, že v rodinných domech nemuselo být praktických takové odhlučnění a stavěli se jakoby rodinné domy se 3 bytovými jednotkami a nějakými nebytovými - Tím se obešli normy a stavba zlevnila

Jen chci říci že z vedlejšího bytu to bude pravděpodobně více tlumené

jaj*
hodnocení

0x
A co jim říct ať si to dělají když tam nebudeš?
kdosi

Tak říct jim to může a oni k tomuto jejímu přání můžou a nemusí přihlédnout.

Ale nejspíš rodiče chodí do práce, tak mají rozumně čas a náladu jen pozdě večer/v noci nebo ráno před šichtou a logicky v tu dobu má 11letá holka být doma a kvůli ní si to odříkat nebudou, takže nejspíš nepřihlénou. Není divu.

hodnocení

0x

Děvče, děvče, když sedíš jako pecka ještě takřka o půlnoci u počítače, je logické, že něco slyšet můžeš.

Byla 60. léta. Nic nebylo jako dnes, že každé dítě má svůj pokoj, jako Ty. V jediné ložnici jsme spali 4. Moji rodiče, já a sestra v malé kovové postýlce se sítí. Mně k posteli rodičů stínila výhled šatní skříň, ale jen trochu. Bylo mi asi 10 let.

Večer jsem byla vyběhaná zvenku, slupla jsem večeři a šla spát. S usnutím jsem neměla problémy a mohu opravdu říci jen to, že jsem nikdy nic neslyšela, ani neviděla. Vážně. Rodiče jistě také měli své hezké chvilky, ale já fakt spala jako dub. Takže žádná traumata nebyla.

Myslím si, že vzhledem k Tvému vyjadřování se, jde velice pravděpodobně o vymyšlený zážitek. Radši se pusť do učení - brzy bude pololetí. Jaga.

nov
hodnocení

0x

Jaká traumata? V 11 letech snad víš co je sex, ne? Maximálně mámě řekni ať nemluví sprostě, ačkoliv ani tvé výrazy

nejsou zrovna ok. *smich*

Tak či tak jsi očividně troll a už těch nesmyslů nech a jak píše rádkyně nade mnou věnuj se raději učivu !

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]