Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MMS 1 a MMS2 lek

Od: kaolin* odpovědí: 9 změna:

rád bych věděl něco víc o MMS a MMS2,od těch kteří s tím mají osobní zkušenosti .Já to zatím praktikuji pouze měsíc a to velmi volně a žádné zásadní problémy jsem s tím dosud neměl a dokonce ani chut o které se mnozí zminuji jako o nepříjemné mi tak nepřipadá. Cetl jsem sice dva příspěvky které byly negativní v tom moři nadšení pro tento lék ale to pramenilo z velkych chyb v používáni ale vždyt víme že i velcí lidé (třeba KOCH) se dopouštělí omylů a nás by to mělo poučit ale ne zas vylekat v podstatě musíme se smrtí stejně počítat.můj kolega se kterým jsem si přihnul pouze 1kapku měl zřetelně velké problemy začal sípat a bylo mu zle ,tedy řešením by bylo ještě více to zředit a to už by bylo na hranici homeopatie skoro by se dalo říci,nu nešt,takže z toho usuzuji že se jedna o případ celkově hodně oslabeného jedince.Já si do koupele dávám 30 kapek MMs a 5x tolik aktivatoru a jako ústní vodu 7 MMs a 35 akt.s působením na zuby jsem spokojen je to znat prostě nemusím poslouchat cizí bláboly mám osobní zkušenost a nijak mě nevadí že čtu semo-tamo o uplně jinych skutečnostech , ale od každého kdo ma vlastní ne vyčtenou nebo vyslechnutou myšlenku si dám určitě poradit.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to myslíte ten lék, který se dříve prodával na jarmarcích? Na všechno? Od horečky omladic, až po padání vlasů? :D Jen jsem nepochopila, proč celý svět financuje výzkum a chemii a já nevím co všechno, když by stačilo podpořit pouze kapičky, jen jednu skleničku. Hmhm, podivné*klik*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Že by to už zanechávalo následky?

Myslím, že výstižně je to napsáno tady:

szpi.gov.cz/...

masta

Já si myslím že to záleží na tom dotyčném.. Mně to pomohlo! Já si spíše myslím, že dochází k poklesu prodeje jiných nepravdivých produktů a proto se to snaží zneškodnit. Používal jsem to rok! Jsem tady? Jsem! Proč na to nedají nápis na vlastní nebezpečí jako např je nápis na cigaretách: "Kouření může zabíjet." Fakt se mi chce z nich zvracet. *blee* Že je to tvořeno kyselinou citronovou, no a co? Proč tam nenapíší následky? Bojí se ohlasů lidí které tvrdí že toto funguje.Kdybych věděl jak se to výrábí, tak to dělám a prodávám načerno.. A proč ty sem dáváš tu stránku když si to nevyzkoušela? :-S No comment.. Za tohle bych střílel. Zrusili dokonce i oficialni stranky :( Kdybyste četli ještě jeho knihu, tak by se Vám dostalo mnoho odpovědí. Jenže pro Vás to je jak číst Bibli. "POVĚST" Nechci nikoho pobuřovat, ale já osobně tento produkt doporučuji, ale sere mě že se začíná stávat nedostatkovým zbožím.. Čest a hezký zbytek večera..

kaolin*
hodnocení

no díky,nevím proč se rozčilujete já už jsem očekával i tyto reakce a nepřekvapuje mě ,že od žvanilů, kteří tráví čas tim že se snaži získávat doktorátymlácenim prázdné slámy ,vždyt víte že jsem je od toho odrazoval ve své první i poslední větě ,no a přesto.Právě proto si cením váš názor protože je z vlastní zkušenosti já jsem zaregistroval na netu i jeden negativní vlastne dva ktere si přesto cením protože si to vyzkoušeli na vlastni kůži a nepapouškují ale to byli hotovi popletové a i přesto ,že nadělali spousty závažných chyb tak na MMS nezanevřeli

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě i ti lidé,kteří neznají to,co do sebe lejí,mají právo se dozvědět to,co je pravda a nebýt pokládáni za kacíře,vzpírající se koktat to ,co jim někdo násilím tlačí do hlavy.

Pokud si hodláš ničit zdraví,pak nereptej jako ostatní dav proti chemii,hul si v poklidu trávu a nalej si panáka Sava(chlornan sodný) a střihni to trochou Coca coly(kyselina citronová a fosforečná.

JABRAKA

)

masta

Ano mají právo se dozvědět pravdu, ale stejně si myslím, že ty tvoje žvásty jejich názor neovlivní..
Příklad: Neber ten chleba, je nakažený virem HIV.
- jedno si protiřečí s druhým.. Chlebem se nasytí, ale budete mít HIV.
MMS: Uzdraví, ale zároveň je tam "savo". Rozdíl je v tom, že když vypijete savo, tak následky jsou smrtelné. Po pravidelném měsíčním braní MMS stále žijete!

MMS může uzdravit téměř cokoliv, ale vy Vašema kydama jim to berete! Když bych měl rakovinu, tak bych radši bral fungující lék "savo", než abych podstupoval chemoterapie..

marenka*

Masto, když bych měl rakovinu... Vůbec takhle nemluvte, protože víte naprostý houby, co by, kdyby..

masta
masta

A ještě jedna věc.. Kdo jim to násilím tluče do hlavy? To je snad na nich jestli to budou brát, nebo snad ne? Jsme demokratický stát, tak nechápu co to tu... Proč se produkt nenechá prodávat dál s upozorněním "může zabíjet"? Protože tento přípravek funguje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]