Nejste přihlášen/a.
Kdyby byl ten clovek skutecne chytry, tak nebude lasku spojovat s tlustymi retezy na krku ve frustratskem dotazu a zaroven by vedel, ze stesti se musi chodit naproti.
Láska se nehledá, jako se třeba hledají houby v lese, lásku prostě potkáte, zatím se však míjíte s tou vaší láskou. Začněte chodit mezi lidi stejných zájmů, zálib a koníčků, jako máte vy. Právě mezi takovými lidmi ji můžete potkat, ale nemyslete stále na to hledání lásky, pustte to hledání na chvíli z hlavy, žijte radostně s tím, co vás baví a naplňuje, na to myslete. Do kroužků, kurzů, sportovních aktivitách, tam choďte pro radost a ne kvůli hledání. Pak ji potkáte zcela nečekaně.
No to je stejné, jako u toho kamaráda v předchozím dotazu. Aby bylo o čem si povídat, je dobré mít podobné zájmy, koníčky, a pak chodit tam, kde se takoví lidé /slečny/ vyskytují. Jeden tu kdysi psal, že za tím účelem začal chodit do kurzu angličtiny. A že to byla skupina žen a dívek, které mu dávaly opisovat a se kterými pak chodil po výuce na kafe... Co vím od svých vnuků, tak ti zase jezdí jako instruktoři na dětské tábory. Za ty roky se tam vytvořil fajn kolektiv, co se schází i mimo tábor a někteří si tam našli lásku. .
Marku, ne dnešní doba, v dnešní době. Vždycky byla dnešní doba. Byly války, hladomory, diktatury, poválečná doba, doba míru, doba nedostatku i dostatku. Vždycky byli různí lidé. Zdraví, nemocní, silní i slabí, šašci i introverti, hmosexuálové i nějací jiní, sklamaní i důvěřiví, slabí i silní, zakomlexovaní i sebevědomí, promiskuitní i v celibátu. A vždycky byly s láskou poblémy. Žádné vztahy a jejich hledání nejsou bez problémů. Myslím si, že bys neměl tratit čas smutněním, "sedávej panenko v koutě, až přijde čas, najdou tě" Určitě by tě i našli, ale škoda toho času, když svět nabízí tilik krás a zážitků. Využij toho a žij plným životem. Láska je nádherná, ale rozhodně to není smysl života. Smysl života je takový, jakáý mu dáš ty.
marekk
Kolik je ti let? Hledáš lásku nebo spíš životní partnerku a matku vašich společných dětí?
IMHO profese dohazovače měla něco do sebe.
Když jsem byl ještě šťastně svobodný, rodiče nebo dobří známí se mne pokoušeli seznámit s dívenkami podle nich pro mne vhodnými - vybral bych si, ale ještě jsem se necítil. Když jsem si ve třiceti řekl, že jsem si užil dost, přemýšlel jsem, že svobodných bezdětných dívenek ve vhodném věku (v aeroklubu jehož jsem byl tehdy členem pár dívenek bylo ze kterých bych si vybral, ale měly jednu chybu - byly tak o deset nebo víc let mladší než tehdy já, to jsem si říkal, že tyhle už nejsou pro mě) asi už moc nebude a když jsou, nemám moc šancí se s nimi potkávat. Tak jsem zkusil jednu seznamku, byla placená, vyplňoval se tam několikastránkový dotazník, jmenovala se KONTAKT, snad od Mladé Fronty.
Na třetí pokus mi to vyšlo.
Ne, ňouma žádnou nezajímá může být chytrý jak chce, ten který osobě prohlašuje že je chytrý tak většinou moc chytrý není
Proč asi holky chtějí badboye Pokud ta chytrost není představena do disponibilních větších zdrojů, společenské prestiže, tak si tu svojí chytrost můžeš nechat leda tak zarámovat, myslím jako že výsledek IQ testu si dej na zeď.
Samozřejmě. Ve tvém dotazu však vidím pár chyb:
nepije - to může být problém, protože i holky se rády baví a pijí
značkové oblečení - není třeba, ale musíš vypadat hezky a čistě. Špína a neupravenost holky odpuzuje. Čisté boty samozřejmostí
všem pomáhá - to holky nechtějí. Lepší je být sebestřednější - je to pro ně přitažlivé (podvědomě se budeš umět lépe postarat od rodinu). Více mysli na sebe
nechodí na žádný akce - choď, i kdyby z toho nic nemělo být - alespoň se otrkáš
- Každopádně, pamatuj pár pravidel:
1) Skvělých holek je všude hodně. Musíš vybírat. Ne brát všechno. Znamená to, že chvíli trvá než vhodnou najdeš. To je normální.
2) Holky nemají rády fňukny. Sebelítosti se zbav co nejdřív. Ta je naprosto spolehlivě odpuzuje.
3) Štěstí - to obecně doopravdy existuje. Pokud na tyto věci nemáš příliš štěstí, je nutné počítat, že čas který strávíš hledáním partnerky může být adekvátně delší.
Jde o problém moderní společnosti. V některých zemích je kontakt mezi mužem a ženou vzácností. A i u nás nastupujeme na ten samý trend. Dle ct24.ceskatelevize.cz/...
" V průzkumu se ukázalo, že 5,93 procenta žen a 8,43 procenta mužů nikdy nemělo sex. Z toho ve věkové skupině 18 až 25 let jde u mužů o 54,4 procenta, u stejně starých žen je to 30 procent."
Tento fenomén označovaný ve světě jako INCEL má negativní dopad třeba i na porodnost a přitom se neřeší.
Zkus seznamky, protože situací, kde se opačná pohlaví setkávají, musí komunikovat a tím se sbližovat, v moderním životě ubývá.
ani značkové oblečení
Nevím proč ale napadnul mě film: vrať se do hrobu
pusť si to )
Hele jestli tvrdíš že jsi dost chytrý, tak máš ji dost zdrojů a tak si prostě to značkový oblečení občas dopřeješ, žádná nechce škudlila nebo chudýho hodňouse - Hlavně ti řeknu tajemství, žádná nechce nudnýho nezábavnýho patrona, Ani kdyby byl bůhví jakej Genius a měl dvě Nobelovy ceny (A hledá kvůli těm 10 mega SEK z nobelovky
Jj, a vypadá to komickyOno je to ale tím, že mají dnes holky větší zadky a chtějí to maskovat. Když si vezmou kalhoty co mají 40m2 materiálu a vlezly by se tam i se 150kg navíc, tak to pak není vidět.
Jinak jasný - už pár let si kluci při oslovení holky dávno neberou telefon, ale link na instagram.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.