Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
bude mi 23 a co jsem vypadl ze školy tak jsem měl čím dál tím méně přátel a zůstali mi jen dva který můžu nazvat opravdovýma kamarádama který ale vidim zřídka.
Není s kým jít do kina, na tůru, kolo, pivo a tak podobně.
Dříve jsem nevěděl koho vytáhnout dřív.
Co se vztahů týče tak na to jsem až moc komplikovanej a s nikým nevydržím jelikož jsem nikdy neměl s nikým podobné záliby.
Jak si najít v dospělosti přátele? Napadly mě soc. sítě kde hodně lidí samo od sebe přidá příspěvek že se rádi seznámí ale byť jsem z generace která tyhle věci nadmíru používá tak tam mám furt nějaké ale...
Jsem asi pravý opak, kamarádi se na mě nabalovali, div jsem je nemusela odhánět. To bych ale nikdy neudělala. Někteří časem sami odpadli, jiní zůstali. Třeba i desítky let. Poznávali jsme se všude, ve škole, v kroužcích /sportovní, výtvarný.../jezdila jsem řadu let na tábory, i tam se vždycky našlo plno kamarádů. Jezdila jsem potom i jako dospělá, dělat vedoucí. Když se nedaleko od nás konaly proslulé trampské Slunovraty, měla jsem pokaždé doma kolem 15 lidí. Spaní ve stodole na seně, hrnce guláše. Moje matka z toho šílela - jak, holka, proboha, můžeš...? A VONI ti tykají? "Voni" byli třeba i o 20 let a víc mladší, než já. Ale kdo zná pravé kamarádství, nepřijde mu to vůbec divné. To není o věku.
Bylo to krásné. Dneska se setkávám spíš virtuálně. Znám dost lidí, muže i ženy, které jsem v životě nikdy naživo neviděla, ale s kterými si mám co říct, tedy spíš napsat. Jinak mám svou partu turistů /spíš tedy turistek/, s kterými si bezva rozumíme.
Vnímejte ostatní, naslouchejte jim, nemluvte jen sám o sobě, ale nechte mluvit i ty ostatní. A uvidíte, že přátele najdete. Seznámit se dá ve vlaku, v letadle, v kavárně, na pěším výšlapu, při sjíždění řeky...Naposledy jsem našla prima kamaráda čistě náhodou na internetu. Spíš tedy našel on mě. A mohu napsat, že žádná seznamka to rozhodně nebyla. Prostě to někdy tak vyplyne ze situace...On říká, že to byl osud. Nevím.
Choďte prostě s očima otevřenýma, buďte vstřícný /nemyslím tím vtíravý/ a uvidíte sám. Budete mít přátel dost. Jaga.
Dva dobří kamarádi? No to myslím že je víc než dost, pokud na tebe nemají čas tak jim asi nejseš schopen nic nabídnout?
Jaké máš koníčky?
Ps: A vždycky můžeš makat na sobě (K tomu ostatní nepotřebuješ) A pak budeš o to víc atraktivní - žádaný, vybaven Speciálními dovednostmi. A pokud potřebuješ víc ten sociální kontakt než oni, no tak to máš holt problém Nauč se žít sám se sebou, Já vím, je to těžký, ale zenový mistr to dává bez problémů
Jeden vysokoškolák a druhý má směny obráceně...
Rád chodím do přírody, jezdim na kole, rád vařím, zajímám se o auta, mám rád železnici a rád jezdím na akce s parními lokomotivami.
Vysokoškolákovi asi nemůžeš nic moc nabídnout tomu se směnami obráceně holt já nevím tak jednou za 14 dní se sejdete ne?
Že se zajímáš vo auta, můžeš se vrtat v au těch, to může být i pro holky atraktivní, narozdíl od Šotoušení, To je pro holky spíš směšný ...
Tak ve volném časezační chodit do posilovny, třeba tam nějaký parťáky najdeš, tím jak na sobě začneš makat tak přitáhneš i holky. A vůbec se nemusíš ve tvým věku cpát do vážnýho vztahu, to ty holky spíš vystraší, do vážnýho vztahu tě musí přesvědčovat holka když už...
No a taky si vždycky můžeš zvýšit kvalifikaci a dopracovat se k něčemu lepšímu, než prodávat svůj život, svůj čas, v nějakém zaměstnání na směny... Vaše generace má dnes možnosti s téměř neomezené, stačí si otevřít YouTube, tam je 90% znalostí světa volně k dispozici
Ps: Doufám že nezapadla moje odpověď na to, že na to aby se na tebe lepily kamarádi tak potřebuješ mít nějaký skill, něčím být zajímavý, pokud neumíš hrát na kytaru tak můžeš třeba dobře vyprávět vtipy, nebo na každej sraz doneseš 3 flašky nebo budeš prostě expert na osobní rozvoj nebo finance či v posilovně
Největší nižší level jsou tak zvaní ti co přijdou z rachoty a jdou si užívat (konzumenti), ať už na displeji nebo jinak... To ani pro holky není atraktivní,
Víte je mi jedno co je pro holky směšné, koníčků se pro nějakou posměvačku vzdávat nebudu.
Posiluju doma a postavu mám za ty roky hodně dobrou. Cvičím tak od 15...
Kamarádi se nehledají, kamarádi se potkávajjí. Potkáte je tam, kam chodí lidé, kteří mají stejné záliby a koníčky jako vy. Tam se právě snadno seznámíte a dobře si rozumíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.