Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypoteka a prijmy

Od: alldio odpovědí: 7 změna:
Dobry den, chci se zeptat na vas pohled pripadne zkusenost.
Mam pristi rok v planu vzit si hypoteku na zhruba 2.5 milionu.
Bohuzel pracuji v odvetvi, kde nemam veskere prijmy dostatecne dolozene (neoficialne), tudiz pouhou oficialni mzdou mi nalezi 20 tis. čisteho a zbytek nemohu dolozit.
Mam sanci uspet na zadosti? Nic nesplacim, dluhy nemam, cisty jsem. Splacet zvladam.
Krome prijmu ze zamestnani mohu dolozit jeste prijmy z investic, coz jsou vyssi stovky tisic, ale nevim jak se na to pohlizi, kdyz to neni brano uplne stabilne.
Samosebou bych z onech 2.5m splatil minimalne 20-40% na zacatku jako akontaci, kterou zadaji, tudiz cca 1.5-1.6m jen hypoteka.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co nemůžete doložit, to neexistuje. To ostatní se započítat může, ale tohle ideálně řešte přímo s někým, kdo se živí zprostředkováním hypoték, ona realita a přístup té které banky mohou být u různých lidí různé. Já jsem OSVČ, který uplatňuje výdaje procentem z příjmů a ačkoliv mi ve skutečnosti zůstává poměrně velká částka z "výdajů", nikde mi ji rozhodně nezapočítají celou. Situace se v tomto směru mění k lepšímu, ovšem oproti zaměstnanci, který dokáže doložit celý příjem, je to zcela jistě v této oblasti nevýhoda.

hodnocení

0x

Podívejte se na nějaké podcasty s Lukášem Frankem a a pokud se Vám bude zamlouvat, obraťte se na něj lukasfrank.cz/... . Kromě doložení příjmů mějte na účtu rezervu cca 6 platů.

km
hodnocení

0x
Oslovte poradce.
ppp

Oslovte banku ! Poradce stejně pracuje pro tu banku, od které má největší provizi !

Čestný poradce dostane zaplaceno od každé banky, vyberu nejvhodnější banku dle individuálních potřeb.

omega

Elisa24 : Nepravda, Že vás platí nějaká partnersop banka?
třeba Moneta nevyplácí provize (A proto má v současnosti nejlevnější hypotéky :/)

Prý ne, bylo to v podcast s Lukášem Frankem. Také mě to překvapilo, ale prý to tak je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]