Nejste přihlášen/a.
Co nemůžete doložit, to neexistuje. To ostatní se započítat může, ale tohle ideálně řešte přímo s někým, kdo se živí zprostředkováním hypoték, ona realita a přístup té které banky mohou být u různých lidí různé. Já jsem OSVČ, který uplatňuje výdaje procentem z příjmů a ačkoliv mi ve skutečnosti zůstává poměrně velká částka z "výdajů", nikde mi ji rozhodně nezapočítají celou. Situace se v tomto směru mění k lepšímu, ovšem oproti zaměstnanci, který dokáže doložit celý příjem, je to zcela jistě v této oblasti nevýhoda.
Podívejte se na nějaké podcasty s Lukášem Frankem a a pokud se Vám bude zamlouvat, obraťte se na něj lukasfrank.cz/... . Kromě doložení příjmů mějte na účtu rezervu cca 6 platů.
Čestný poradce dostane zaplaceno od každé banky, vyberu nejvhodnější banku dle individuálních potřeb.
Elisa24 : Nepravda, Že vás platí nějaká partnersop banka?
třeba Moneta nevyplácí provize (A proto má v současnosti nejlevnější hypotéky :/)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.