Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost, se sprostředkovatelem energií, v r.2018 jsem podepsala smlouvu se společností ohledně plynu, jelikož jsem byla v tuto dobu u bohemky, oni za mne bohemce zaplatily sankci 6000 kč, za předčasné ukončení smlouvy, a přešla jsem k spp brno, tam jsem dosud, nyní mi končí smlouva ke konci roku a chtěla jsem přejít jinam, v tu chvíli se tato společnost ozvala,že nemůžu jít nikam, ani zůstat u stávajícího dodavatele,že přijede kurýr,podepíšu další smlouvu a oni mě přeřadí k jinému dodavateli,který uspěje ve výběrovém řízení, když jsem odmítla, pohrozili mi zaplacením této sankce 6000 kč,kterou za mne v r.2018 zaplatili,dala jsem výpověd smlouvy, ale to prý s tím nemá co společného,pokud zůstanu dál,sankce nehrozí,d
to jsem udělala, ale 4 lidé, 4 různé názory, řekli mi, že to je protiprávní, a nějaké §, pán mi řekl, že už je to promlčené, když jsem u spp brno 6 let, že už jsem to splnila, ale toto jim přece nemůžu říkat, už je to spíše na právníka, podala jsem výpověd smlouvy, ale oni řekli, že to nemá se smlouvou nic společného,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.