Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechal jsem si doručit do AlzaBoxu přes Balíkovnu balíček a nejde otevřít schránka.
Zřejmě to zamrzlo. Zadal jsem tam kod, ale schránka se neotevřela. Pak jsem potvrdil na obrazovce
AlzaBoxu, že se schránka neotevřela a odjel jsem domů.
Následně v emailu jsem zjistil, že mi přišlo potvrzení, že jsem si zásilku vyzvednul. Program Balíkovny si myslí, že po zadání kodu dojde automaticky k vyzvednutí zásilky, což v tomto případě tak nebylo.
Mám termín vyzvednutí do 31. 12. do 07:00 ráno.
Na Balíkovnu se nedá dovolat a na emaily také nereagují. Na poště mi řekli, že musím kontaktovat Balíkovnu.
Bylo tam víc lidí, komu se schránky neotevřely.
jestli to přišlo do Alzaboxu tak musíš volat na Alzu, ti by měli být správci té škatule...už se mi kdysi něco podobného stalo, že mi balíček nešel vytáhnout..mají tam kamery, takže podle záznamu zjistí jak to bylo..
Posílal jsem jim email, tak uvidím co odpoví.
Teď pojedu ráno po noční z práce, tak se tam ještě stavím a zkusím zadat kod jak to bude vypadat, co to bude hlásit.
Případně jim tedy i zavolám.
Zboží by mohlo být vráceno jen v případě, že adresát nebude komunikovat s Balíkovnou. Předpokládám, že v Balíkovně nejsou idioti, kteří zásilku vracejí odesílateli při závadě na boxu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.