Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronická cigareta - funguje?

Od: imsorry* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máte někdo jakékoliv zkušenosti s používáním elektronické cigarety? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

1x

Neznám nikoho, komu by elektronická cigareta pomohla přestat kouřit.Mně nepomohly ani různé Nicoretty, ani vůle.Pomohla až biorezonance, tu jsem tady už zmiňovala.Nekouřím od 20.8.

matejka*
hodnocení

0x

No máme ji doma. Má to smysl jen pro člověka, který chce SÁM přestat kouřit nebo kouřit zdravěji. Je dost těžká. Chuť je naprosto odlišná od normálních cigaret. Já jsem to jen zkoušela, máti ji dostala k vánocům a teď cigareta leží někde v šuplíku a ona kouří dál normální cigarety...Ale na druhou stranu mám známého, který si ji koupil sám, používá ji a normální cigaretu si od té doby už nedal...Takže pokud máte pevnou vůli, tak to do toho jděte...

hodnocení

0x

#přestat+kouřit #1262

janourecek*
hodnocení

0x

bratr jí má, má jí někde shovanou v šuplíku a kouří dál normální cigarety prý se to s normální cigaretou nedá srovnat, a nepomohlo mu to, zkjoušela jsem jí taky a prostě požitek nulovej a ještě si připadám jak blážen když potáhnu z cigarety a rozsvítí se mi to světýlko na konci jako že je to žhavý :-D prostě kdo přestat chce kouřit tak přestane i bez elektronickej cigaret

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]