Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se optat, jak je možné že plno vězňů je během výkonu trestu či po skončení nasvalených. Viz např. i náš nejznámější vězeň. Přitom je doporučováno na 1kg na tělesné váhy, při silovém, kulturistickém tréninku, 2-2,5g bílkovin denně. To přeci není možné ve vězení klasickou vězeňskou stravou dodat? Tím se chci zároveň optat, jestli opravdu platí, že je třeba tolik bílkovin nebo stačí třeba jen 1,5g nna 1kg váhy denně? Má s tím někdo zkušenosti přímo z vězení? Díky.
Jednoduse, nemaji moc co jineho delat, tak cvici. Pokud budou cvicenim vydavat vic energie, nez prijimat stravou, tak budou hubnout tuk a tim padem jim vylezou svaly, a pokud budou mit dostatek bilkovin, tak i nejake svaly priberou. Navic pravdepodobne nemaji ve vezeni zadne moznosti hresit sladkym napriklad. Za me je spis spatne, ze nejsou vetsina nucena pracovat.
Není pravda, že odsouzení nemají co dělat. V loňském roce se zaměstnanost vězňů pohybovala mezi 55 a 60%. Není pravda, že odsouzení nemusejí pracovat. Problém je, že pro všechny není k dispozici vhodná práce. Když vězeň odmítne práci, považuje se to za kázeňský přestupek. Je-li odsouzený kázeňsky trestán, výrazně se mu snižuje šance na podmíněné propuštění.
Já ve vězení nebyl. Tak jestli máte zkušenosti, tak budu rád za info. Jde mi o to, že jestli mají v "klasické vězeňské stravě" tedy cca 70-80g bílkovin na porci? To se mi nezdá... Když vemu 90kg člověka, tak to je cca 180-220g bílkovin denně. Jí tam 3 x denně? Jinak chleba a voda by asi nebyla čas od času na škodu. Obzvlášť když třeba dělají bordel...
Zdá se mi to málo. Viz "K snídani dostávají pečivo, rohlíky, bagety nebo chléb, dále máslo, jogurty, aspiky, saláty, různé sýry. Tentokrát to jsou tři rohlíky, jogurt, margarín a čaj." Oběd o něco lepší, večeře též. Ale prostě viz těch 180-220g bílkovin NEDAJÍ. A přitom někteří mohou vypadat skoro jako Stallone, když hrál ve filmu Kriminál... Tak jak je to možné? Tedy neplatí poučka 2-2,5g bílkovin na 1kg hmotnosti denně? O to mi vlastně se dá říci, primárně jde. Natož nějaký nasvalenec, co tam zvedá 150kg? na bench a váží 120kg? Jak ten do sebe dostane 240-300 g bílkovin denně při stravě, uvedené v tom článku...?
Zdravím pana Cukráře. Že by IP... Nečekaně... Musí být stejně zajímavé kdo co píše. Takhle vlastně se dá časem snad zjistit více, než se zjistí třeba bez facebooku. Lidé tady na sebe prásknou dost. Využívá někdo tyto data odsaď?
Ale jen informace od JUDr. Jelínka, který je teď ve vazbě. Ten má svaly na bříšku. Byl to soused. Pana IP neznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.