Zdravím. Pobírám eliceu (teď už 5 mg), a Mirzaten Oro Tab 15 mg (po dobrání mám přejít Mirtor 15 mg). Je možné, že mám z těchto léků občas takový divný pocit od krku? Teď to nemívám každý den, ale je to celkem nepříjemné a nepopsatelné. Ale zkusím popsat, skoro žádná chuť k jídlu i když se jíst znažím, pocit že mi z krku zapáchápá a pocit na zvracení od krku (né od žaludku). Jako bych měl ten krk podrážděný, či co. Můžu to mít nějaké psychické ataky, nebo to je nečím jiným? Myslíte si někdo, že by to zjistili třeba na otorinolaryngologii?
Mirtazen oro tabs v sobe maji aspartam. Ten dela to, ze jsou tablety sladke. Je to docela skodlive umele sladidlo, ktere vam muze delat spatne. Pozadejte sveho lekare o predepsani mirtazapinu o sile 15 mg. Tablety se polykaji, necucaji. Maji stejnou ucinnou latku, ale bez aspartamu. Sama beru mirtazapin 30 mg uplne brz problemu.
Přečtěte si příbalové letáky oněch léků: jsou tam jako nežádoucí účinky uvedeny poruchy chuti, nevolnosti, otok v ústech i to nechutenství. Tohle byste měl sdělit lékaři, co Vám to předepsal. Jinak se ptejte v lékárně, jste na laické poradně.
Dobrý den,poraďte se nejprve s lékařem,který Vám mirtazapin předepsal. Já teda beru hodně léků a jsem asi odolná,ale snasim je docela dobře. Ale je to individuální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.