Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostala jsem mail. zprávu, že známá má nové tel. číslo: 702 0x3x2x9. Pozastavila jsem se nad tím, měla jsem dosud zkušenost jen s 9místnými tel. čísly.
Na toto číslo volat nechci, neměla jsem s paní příliš dobré zkušenosi, často jsme se pro různé odlišné zásady nepohodly.
Jen by mě zajímalo, zda už existují skutečně desetimístná tel. čísla, nebo zda se paní při psaní vloudil nějaký šotek. Děkuji - Jaga.
NE stále 9 číslic. Zkuste dát vyhledat vače číslo...
A dal bych ho do blokovaných
Ne, o ztrátě či poškození mobilu nebyla zmínka.
Napsala mi jen, na mou správnou mailovou adresu:
Oslovení "/Máňo/, mám nové tel. číslo: /a teď to číslo uvedeno. 10 místné./ Pokoušela jsem se Vám volat. "
Toť vše. Vykání je v pořádku, s paní jsme si nikdy nepotykaly. Nechci se pustit do fanatických náboženských debat. kde se to hemží "anjelíčky."
No a když jsem si prošla "poslední hovory" v mobilu, nikde toto číslo nefigurovalo. Tak vážně nevím, co za tím je. Ale ona by určitě sama o sobě podraz na mě neudělala. Tak vážně nevím. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.