Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní protéza tekutiny

Od: pedros odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Mám celkovou spodní protézu. Docela mám problémy že mi protéza se během dne uvolní a musím znovu dát lepidlo. Zubní laborantka mi dala ohledně opravy podložku kde mi udělala znovu otisk protézy ale problémy se nezlepšily. Protézu používám 2.roky. Problém je ještě větší než před podložkou. Protézu z mé strany dávám na noc do vody. Lepidlo musím nanést znovu během dne na protézu. Čím více tekutin během dne piji tím se problém zvyšuje s uvolněním protézy. Když se mi protéza uvolní tak již v protézi není žádné lepido. Kde bude chyba z mé strany nebo jinak? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kupujete Corregu extra silnou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]