Nejste přihlášen/a.
Krásné vánoční svátky!
Nevím jestli jsem zařadil tuto otázku do správné poradna a rubriky, tak snad odpustíte. Včera jsem smažil kapra, nechal jsem si jeden kousek na dnešní večeři a nedal jsem ho lednice...nemám rád, když je to studený, ztuhlý a ten trojobal je takovej navlhlej. Teď ale přemýšlím nad tím, jestli bude poživatelný, nerad bych z toho měl nějaké střevní potíže. Bude to ok?
A stejná otázka platí v případě kuřecího řízku, který jsem smažil dnes na oběd a jeden kousek jsem si schoval na zítřejší oběd, do lednice s ním nebo nemusím? V tomto případě bych ho mohl ještě zachránit. :D
Děkuji a pěkné svátky!
Už snad skoro 70 let je má nejoblíbenější snídaně po Štědrém dnu: 2 kousky smaženého kaptra, připraveneho včera večer. Tu studenou rybu mám snad ještě raději, než čerstvě nasmaženou. Letos jsem měla taky. Byla to veliká dobrota, jako každý rok a moc jsem si pochutnala.
Možná ty obavy pramení z naší rozežranosti. Za mého dětství se snědlo všechno, když ne k obědu, tak k večeři a dojídalo se to třeba až druhý den. Dneska každý dumá nad zárukou, nad dobou spotřeby...Můj děda by řekl: "Hlad na vás, vy pacholci:" Jaga.
Kapry dojídáme třeba i dva dny, dám do chladné chodby nebo ještě chladnějšího špajzu, přes to utěrku. Salát je v lednici, teplý nesnášíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.