Nejste přihlášen/a.
U práce s ředidlem v nevětrané místnosti nepomůže ani nejkvalitnější rouška ani obyč.respirátor. Co by mohlo chvilku pomoct je respirátor s bajonetovými speciálními filtry. A nebo pak přísun kyslíku nejlépe v celoobličejové masce, něco jak mají hasiči. Ono je to škodlivé nejen na plíce, ale i oči trpí.
Jinak příště na větraném místě.
Já měl kdysi dávno něco podobného, kdy jsem čistil ředidlem vnitřek výdutě pro jeřáb nebo co to bylo..bylo to dlouhé asi 10metrů. Vrhly jsme se na to 3 lidi a vytíraly jsme hadrama s kýblama s ředidlem vnitřek a nikdo si nebral něco na dýchání, což jsem se divil, tak jsem si řekl, na tu chvíli to asi není potřeba a po cca pár minutách jsem skoro odpadl. Museli mě z tama odnést pryč na čerstvý vzduch. Skoro jsem o sobě nevěděl..hlava se mi pak motala co jsem přišel víc k sobě a pak i trochu zle. Nechali mě tam asi půl hodiny-hodinu nějak a ten den pro mě práce skončila a poslali mě k lékaři pro jistotu. Ten jen řekl, že jsem vpohodě, žádné léky nic, jen kdyby náhodou něco, tak se mám ozvat.
Od té doby už bych se do takové akce v životě nepustil a dávám si pořádně pozor, při každé práci, už když je to jen sprej autolaku apod. A druhý, at si dělá co chce, ale já mám zdraví jen jedno.
Lékaře opravdu netřeba. Když jsem poprvé aplikovala impregnaci na boty, stříkala jsem to na boty nad vanou. Abych lépe viděla, byla jsem nakloněná a soustředěná. Až když jsem se začala dusit, uvědomila jsem si, že naimpregnované plíce, nejsou až tak fajn. Chvíli jsem měla problémy, ale přežila jsem to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.