Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvar zavazadla do letadla

Od: cest odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupila jsem kufr požadovaných rozměrů. Váhově jsem pod daný limit určený společností. Kufr jsem narvala věcmi, takže je dost "vypoulený" v přední čelové části. Je to problém? Teoreticky tedy nyní už nemusí splňovat dané rozměry. Slyšela jsem však, že tohle letecké společnosti až tak neřeší. Hlavně ta váha je důležitá. Je to tak? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick22
hodnocení

3x
Odbavené zavazadlo: je třeba dodržet VÁHU
Příruční zavazadlo: je třeba dodržet maximální rozměry zavazadla
stačí takto?

jirzdete
hodnocení

0x
Kam letíte, že máte narvaný kufr? Nejdou věci v kufru přeskládat? S kufry se nezachází v rukavičkách, tak aby se vám tam něco nepoškodilo.
Z mých zkušeností se tvar až tak neřeší. Nezapomeňte, že budete potřebovat místo na věci, co koupíte tam. Všude žijí lidi, takže se hodně věcí dá koupit až na místě a nemusí se tahat s sebou.
Já měl jednou kufr 36kg, povolených (bez poplatku) je 23kg. Příplatek byt 100Euro a kufr dojel poškozený. Měl jsem tam navíc asi 15kg vysokotlakých trubek, když jsem letěl na montáž do Číny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]