Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych napsat dotaz na ČEZ ale nevím kde v MŮJ ČEZ najdu možnost napsání a odeslání dotazu. Proklikal a prohledal jsem tam už asi všechno, ale nikde jsem to tam nenašel. Pamatují si, že kdysi tam možnost napsat dotaz někde byla a využil jsem to. Žeby už to zrušili? To MŮJ ČEZ mi připadá být s každou aktualizaci o něco horší a méně přehlednější.
Pokud trváte na Můj ČEZ v prohlížeči/v PC, tak zkuste po přihlášení, nahoře na liště Další/Požadavky. Tam můžete komunikovat např. reklamace nebo stížnosti. Ovšem nezkoušel jsem to dál a ani nevím, co od ČEZu chcete Vy.
V mobilní aplikaci tu podporu vidím, ale tam se proklikávám pouze na nějaké informace ohledně různých záležitosti a některé odkazy mne odksazují na web mimo tu aplikaci. Na nějaký formulář kde bych mohl napsat dotaz a odeslat ho jsem se tam neproklikal a tak mi to je k ničemu. Mne by to ale spíše vyhovovalo vyřídit v počítači na webu v MŮJ ČEZ a tam ani tu podporu nikde nevidím.
Možná chce doručit výpověď, to jde i e-mailem, neb ČEZ má potvrzovač mailů, stačí do mailu přiložit klikyhák (muři nohu). Pokud to pošle z mailu co je u nich registrovaných, uvede tam Jan, jméno příjmení, adresu odběrného místa, nezapomene na klikyhák (To vše lze provést iPhonu během 2 minut), doporučuji zo napsat do PDF, tak mám za to, že výpověď byla plátně podána ...
Oni mají filtry v mailu, takže když se tam někde vyskytuje výpověď, před žalobní výzva, a jiná zajímavá slovička, Tak to zpracuji promptně
Navíc se vám vrátí email s číslem požadavků, v tu chvíli už můžete zavolat na infolinku a odkázat se na ten požadavek, oni neumějí najít ve frontě a priorizovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.