Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manzelka me podvadi

Od: radomil odpovědí: 47 změna:
Ahoj, taky se přidám, se svým příběhem. Manželé 8 let, před tím jsme spolu chodili 10 let. Máme dvě děti 7 a 3. Žena si našla milence v práci, před půl rokem, možná déle. Prý jsem jako manžel stál poslední roky za nic, špatná komunikace, nepomáhal jsem, blby kecy…proste všechno. Poslední rok byl sex tak 5×… Manželka tvrdí jak si vybrala jeho, už to říká i v okolí a řekla to rodině, že má nového chlapa. Samozřejmě důvod jsem já, největší hajzl. Ale pořád bydlí se mnou, a tvrdí jak ještě několik let chce. Jsme doma jak dva duchové, fyzické věci nejsou. Řešíme jen provoz a děti. A to by chtěla koupit teď nové auto, společné samozřejmě. Otec jsem podle ní, na jedničku, proto nechce odcházet. A prostě to nechápu, tak buď chci jeho a nebo mě? Přece není tak težké udělat rozhodnutí? Nevím jestli si mám připadat jak hodný blbec a nebo co se to děje? Možná jsou vánoce, tak to nechce řešit a přijde to po novém roce ale fakt nevím co si myslet. Milenec má 3 děti. Prosím neodsuzujte mě. Jestli se bojí, že to dopadne stejně jak se mnou. Chápu že na provoz s dětmi jsou dva, ale přetvařovat se doma nás dlouho bavit nebude… Fakt nevím

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ale víte že o rozvod můžou požádat oba partneři.?

Né jen manželka.

liska5
hodnocení

7x

Co mám zkušenost, tak ten chlap se kvůli Vaší paní nebude chtít rozvést. Chlapi se obecně rozváději neradi. On ji má jen na jedno. Podejte Vy žádost o rozvod. Tu můžete kdykoliv stáhnout. To ona potřebuje otevřít oči a zažít léčbu šokem, až jí příjde obálka od soudu. Rozvedeni hned nebudete, když jsou na obou stranách dětičky a ještě nějaké majetky. To se potáhne i roky. Jak svůj vztah zveřejnila, musí říct, jak dál! To že bude setrvávat s Vámi doma a s ním si někde užívat je pro Vás nepřijatelné, neúnosné, z toho by jeden onemocněl. A kupovat auto teď je nesmysl! Řekněte jí, ať jde za ním hned. Je jedno jak to vyřeší, ale ať se doma nevyskytuje. Máte jak dělit bydlení? Je společné? Vám by prospěly knihy a videa Petra Casanovy. Najděte si je na fcb. Nebo ho kontaktujte.

hodnocení

6x

Sorry jako, ale ty si ženskou nezasloužíš. Anebo takovou, která bude s tebou takhle orat. Nechápu, co řešíš. To vypadá, že potřebuješ i radu na to, jak se vykakat. Se rozveď, ne?

kdosi
hodnocení

4x

A prostě to nechápu, tak buď chce jeho a nebo mě?

Spíš chce na sex jeho a na financování vás, prostě to lepší obou možností.

ltz
hodnocení

3x
Otec jste podle ní na jedničku, ona jako manželka za pět - potvora, využívavka. Když má milence, proč si např. auto nekoupí společně napůl s ním. To by ale asi měla hned po milenci. Asi nebudete tak hrozně špatný, když se vás stále drží zuby nehty. Vyřešit to tedy musíte vy, nenechte se ponižovat.

tj
hodnocení

2x
Pokud jste byl manžel k ničemu, stejně to neomlouvá její podvádění. Měli jste si o tom promluvit (přesněji ona měla přijít a řešit co jí vadí a vy naslouchat a něco změnit, případně dojít společně k nějakému kompromisu). To, že vás podvádí, je to nejhorší, co mohla udělat a omluva pro to neexistuje. Navíc vás hodlá dál využívat, jelikož její nový nápadník zřejmě není ještě připraven na sestěhování a ona musí někde přežít, dokud tato doba nenastane. Nevím jaká byla před lety, ale teď se chová jako vypočítává ... (nechci být sprostý, ale každý ví, co jsem chtěl říci), která vás už pouze využívá. Lidé se v průběhu života mohou změnit, bohužel vaše manželka se změnila takto. Na vašem místě bych přetrpěl Vánoce v přetvářce, kvůli dětem a pak co nejdříve to bude možné podal žádost o rozvod. S takovým člověkem bych nedokázal žít pod jednou střechou, takže buďto by šla ona pryč, nebo já. Pochopte, že už není vaše a že čas strávený s ní je jen mrháním vašeho omezeného času na tomto světě, který můžete věnovat jiné ženě, která vám tu lásku bude i vracet. Vaše žena se už rozhodla a ať jste byl jakýkoliv, mělo se to řešit. Podvádění NENÍ správné řešení a není v pořádku to tolerovat a přehlížet.

hodnocení

2x

co mužeš udělat

mužeš zustat v nefunkčním vztahu

mužeš doma dál dělat blbce a vše financovat a nezapomen jí koupit to auto *zed*

nebo je tu další možnost *palec*

zařídíš si svůj vlastní život dotyčnou paní pošleš do haje přestaneš dělat doma blbce a peníze budeš vrážet akorát do svých dětí a do svěho nověho života

vono to sice nejni tak jednoducy udělat ale věř že to de a že za par měsíců zjistíš žes udělal dobrý rozhodnutí

smode2
hodnocení

2x
Já ti napíšu co se děje: tvoje žena nezvládla jednu z mnoha zkoušek vztahu, která jí byla uložena. Jednalo se o typickou zkoušku "neopustit rodinu po návratu do práce ženy", kdy dochází k rozvodům snad nejčastěji. Ale to je teď vedlejší. Její nynější chování není už ani vrchol arogance, ta drzost je na facku. Tu jí ale samozřejmě nedávej. Její plán, pokud jsi to ještě nepochopil, je následující: ona bude chodit k milenci na sex a jezdit s ním na výlety, zatímco ty budeš doma s dětmi a jinak pracovat a být sponzor bez sexu. Jinými slovy: blbeček. Ona ví naprosto přesně, že to podělala a že za to může jedině ona, ale snaží se všechno shodit na tebe a přesně ví, že to takhle dlouho nevydržíš. Jejím cílem je, abys to nedal a podal rozvod. Což nesmíš udělat, protože pak se jí splní co chtěla: ty, vypadající jako největší podrazák co rozbil rodinu a ona vypadající jako chudinka co za nic nemůže a neměla jinou možnost než si najít jiného.
Co dělat: zejména jí okamžitě zavři absolutně všechny finanční kohoutky. Žádné auto, jídlo a nic. Navrhni jí, ať jde i s dětmi k milenci nebo půjdeš ty. Pokud ta 2. možnost, odejdi a nech ji v tom vykoupat, nepomáhej s ničím a nedávej jí ani korunu. Když se bude rodina ptát, vyhodila tě (je jedno jak je to opravdu, ale musíš říct tohle - vždy všem říkej, že je vše její vina - což je pravda). Tvým cílem musí být, aby podala žádost o rozvod ona. Až se to stane, vyměří ti směšné alimenty a budeš zase super svobodný, zatímco ona bude mít milence který ji časem stejně omrzí, ale navíc s ním bude mít zvěřinec s 5 dětmi. Ano, celé to bohužel vaše děti odnesou, ale ty nemáš stejně jinou možnost: nemůžeš ze sebe dělat onuci. Ani kvůli dětem. Nikdy.
liska5

Ano, nechat ji doma samotnou s dětmi a bez přílivu peněz, tak jak to bude mít po rozvodu, ať si zvyká. Najednou nebude mít ty podmínky ke svým záletům. A i tam to začne skřípat.

amber

Hledala obdivovatele,to je mnoho takových a v práci je to ,jak na seznamce.Rodina šlape,ale to nestačí,vytrácí se být stále milenci a to je chyba.

Jen ze zvědavosti - proč by měl čekat, až podá rozvod ona a proč by měl dostat směšné alimenty? Zkusenosti jsou opačné...
smode2

Pitrs - už to zmiňuji - u celé rodiny i okolí, tedy u všech, bude pak brán jako ten, co rodinu rozbil a zničil. Nikdy se neposuzuje jestli s někým někdo měl sex a bokovku. To nikoho nezajímá. Protože to se dá vždycky řešit. Ale rozvod je jasné ultimátum. A protože nikdo z okolí ve skutečnosti nikdy neví jak to opravdu bylo, ten co jej podá, je jasným a definitivním viníkem rozpadu rodiny.

Smode a není to jedno?
Když podá žádost žena, tak stejně bude pro okolí muž ten špatný, že žena je chudinka co musela.
smode2

Právě že ne, posuzuješ to z pohledu chlapa. Ale u žen to jedno není. Žena si chce "zachovat tvář". A velmi důležitou součástí toho je i podání rozvodu chlapem a nikoliv ní. Takže už z principu NE.

Vždyť to píšeš
-" u celé rodiny i okolí, tedy u všech, bude pak brán jako ten, co rodinu rozbil a zničil".
Takže je úplně jedno kdo žádost podá.
Vždy bude na víně muž.
Až na světlé výjimky.

@smode Jako že okolí neví, anebo se nedoví, že bejvalka je štětka, co si rozvod zasloužila? Já rozumím, že při rozvodu soudy a soudkyně zejména straní chudinkám ženským, ale tady by se to dalu vcelku dobře ujasnit.

hodnocení

2x
Rodinu a pohodu chce s tebou, ale sex chce jinde, to není těžký pochopit. Má jít snad k němu, když má taky 3 děti a ona 2 svoje? To je jasný, že se ji nechce. Podej žádost o rozvod a hlavně už nic nekupuj. Jen dětem. Necháš se sebou drbat.

lucii
hodnocení

2x
Zdravím, podle toho co čtu si myslím, že nechce jen přijít o svůj životní standart, sama by to nezvládla a milenec se očividně na společný život ještě necítí nebo je to pro ni moc komplikované (najít nové společné bydlení, intenzivnější péče o děti, strach že to nevyjde a nakonec zůstane sama a bude muset vše utáhnout jen ze svého). Jinými slovy, je vyčůraná jak mraky a vidím to jako využívání vás pro své pohodlí.

hodnocení

1x

Ako si to zariadite, tak to mate. Vy sa proste nespravate ako chlap (rozhodnost, nedat sa manipulovat), manzelka si z vas urobila pomocnika v domacnosti a na poriadny sex s poriadnym chlapom ma ineho. Este je otazka, ci nebola taka vzdy a teda ci tie deti su vase.

Situacia je uplne lahko pochopitelna : na sex a zabavu ma milenca, na domaci servis a peniaze vas, preto nechce odist. Manipuluje vami, preto ten zriedkavy sex.

Riesenie je jednoduche : zacat sa spravat ako chlap s gulami (koulemi) :

1. Podat navrh na rozvod., zbierat si dokazy o jej nevere.

2. Zene ukazat papiere, az ked je navrh podany a vytyceny termin pojednavania.

3. Netusim, ako to mate s bytom, ci je vas, nadobudnuty pred manzelstvom alebo spolocny. Spocitajte si. kolko davate na chod domacnosti a pozadujte od manzelky polovicu nakladov.

4. Zacnite sa pripravovat na rozvod financne, zruste jej dispozicne pravo na spolocny ucet, platobnu kartu, ak viete uspory vytiahnut z uctu, tak po porade s pravnikom urobte nejaky trik, ktorym ich vyberiete (vyber v hotovosti a fiktivna prehra na automatoch napr.).

pb®
hodnocení

1x
Jste tedy spolu 18 let? Když muž začne podvádět, jde mu často jen o sex. Když žena začne podvádět, je to proto, že jí ve vztahu něco dlouhodobě chybělo. Muž často nevnímá, neslyší a že se něco děje si všimne až ve chvíli, kdy už ženu ztratil. Dost často za nevěru ženy může právě její dlouhodobý partner, který ji svým odmítáním prakticky vehnal milenci do náruče. Žena se mohla velmi dlouho snažit vztah udržet, ale pořád narážela na zabedněnce, který ji nevnímal. Bylo to pro něj pohodlnější. Nedávejte vinu ženě, sám zpytujte svědomí. Spokojená žena nemá důvod hledat jinde.
smode2
Ano, i v roce 2024 se ještě najdou zastaralé ženy, kterým za celý život nedošlo, že jim do hlavy vidět není, že náznaky, posunky a řeč těla nestačí, a že pokud něco chtějí, mají aparát zvaný ústa, kterým lze veškeré požadavky, přání a prosby sdělit.
pb®
I když se říká srozumitelnou větou, která má podmět, přísudek a ostatní větné členy, muž často z pohodlnosti dělá, že nechápe. Nebo odsouhlasí, omluví se a příště je zase stejná situace.
Teď jsem dávala prát prádlo, v něm nasypaná hromádka oholených vousů. Tedy každý kus prádla vyklepat, vyluxovat, ztracených 20min času. Na otázku, proč mi tohle dělá, výraz tupého telete. Velmi často do myčky hozený lis na česnek, zavřený ještě se zbytkem česneku. Neumyje se to a ještě smrdí celá myčka. Vysvělovala jsem mockrát, proč se některé věci do myčky nedávají, leč marně. Tohle budou ty poslední kapky, kvůli kterým s ním stáří fakt nestrávím a po odchování dětí odcházím. Neustále uhýbat a vymýšlet, jak co doma udělat, aby co nejméně škodil, kdy přede mnou má přednost kdejaký zákazník či soused a já stojím až poslední v řadě.
liska5

Taky pravda. Je třeba koukat, jak to tam fungovalo, na celé soužití, na komunikaci...*tyty*

vili
Jako sorry, ale číst, že paní Pb už teď tuší, že od muže odejde, je naprosto přesně příklad, že žena dokáže změnit priority během relativní chvíle.
Protože když jsem se poprvé setkal s touto poradnou, Pb tady vždycky byla za ženu s dokonalým managementem svého života, navíc s dokonalou postavou a s nezbytně skvělým pracovitým manželem, který vlastní pílí nad rámec běžného zaměstnání dokáže nadstandardně zajistit rodinu.
A najednou čtu, že nepřekonatelně vadí, jak je jeho pracovitostí rodina upozaděna na úkor zákazníků.
Fakt parodie.
Tazateli, alespoň vidíte, že ženu opravdu nutně musíte odstřihnout od vašich zdrojů, protože jestli budete za rozvraceče sám a s prachama, nebo sám bez prachů, není úplně totožný příběh.
d

Přesně, ženská z principu chce mužovy zdroje a ochranu, Do té doby, než si je najde jinde. A stále kalkuluje, jestli se jí vyplatí přejít anebo ještě ne :)

@pb Obhajoba u rozvodového soudu: "To on mě vehnal do náruče milence, pane soudce. To já nic".

To je jak od Jahelky TVL *haha*

hodnocení

1x

Njn, to se tak někdy stane...

Když se zblbne ženská, většinou "se pochlubí" a chce pálit mosty...ta Vaše sice ne, ale oni jí ty růžové brýle spadnou.

Když si chlap najde bokovku, "nepochlubí se" a často se řídí heslem "zatloukat, zatloukat, zatloukat"...ale ve výsledku stojí oboje za prd a většinou se to provalí.

O Vánocích bych to neřešila a nekazila je dětem.

Po Vánocích si sedněte a v klidu si vše vyříkejte, třeba najdete nějaké řešení?

hodnocení

1x

Paní je práskaná, nechává si pořád otevřená zadní vrátka. Kdyby něco, aby měla kde pobývat. Proto tedy s Vámi je, jen kvůli materiální stránce. Ale skotačit chodí jinam. Navíc chce kupovat nové auto. A kdyby jednou doopravdy odešla, kdo by si to auto vzal. Myslím, že ona. Tatík jste na jedničku, milenec na pětku. To samo mluví za vše.

Nezlobte se, ale působíte na mě jako hloupý trouba. Můžete se ještě dočkat, že Vám přibude do rodiny další dítě, tatínek bude milenec. On už své 3 děti má, o další by asi nestál. Tak se potom postaráte Vy. Když jste ten otec na jedničku!

Je to nepříjemné, své děti máte jistě rád, navíc Vánoce na krku. Ale nenechte sebou orat. Už je na to teď pozdě, ale měl jste jí pod stromeček zabalit rozvodové papíry. Nic jiného si nezaslouží. A pokud to necháte být, nemůžete si sám sebe vůbec vážit. Jaga.

Ona dělá neplechu a bude se ještě rozhodovat, jak dlouho Vás bude ještě zneužívat. *alene* To snad ne.

hodnocení

1x

Sešla se tu spousta odpovědí, v podstatě stejných, odsuzujících onu ženu. Na první pohled nelze nesouhlasit, ale...

Známe jen pohled "ukřivděného" muže. Život mě naučil nikoho nesoudit, pokud neznám názor i druhé strany. Je to skutečně tak, jak píše tazatel? Nemůže to být třeba trochu jinak?

doplněno 22.12.24 18:35:

smode2 - Ne, nerozumíte tomu správně. Nikdo netvrdí, že nekdo lže. Možná ano, možná ne - neznám okolnosti. Jen píšu, že odsoudit někoho jen podle argumentů jedné strany, aniž bych znal i argumenty protistrany je jednoduché, ale nemusí to být vždy objektivní.

smode2

Jinými slovy tazatel lže. Rozumím tomu správně?*smich*

smode2

To potom máte ale prakticky jen 2 možnosti: buď si objednat názor i protistrany + poslat tazatele i protistranu na certifikovaný detektor lži, na psychologické a psychiatrické vyšetření, poté získat svědectví sousedky, kolegů a kolegyň, rodičů, dětí dotyčných i rodiny milence, záznamy z kamer mobilních telefonů, zvukové záznamy telefonátů, SMS záznamy, otisky prstů a posouzení ředitele policejního oddělení + vzorky spermatu:)a pak teprve odpovídat,

a nebo jednoduše odpovědět tazateli podle toho co píše.

Protože vše ostatní je poněkud mlácení prázdné slámy:)

hodnocení

0x

Nevím, jak to u vás doopravdy je. Ale vím, že když jeden z partnerů chce odpustit, neměl by ztrpčovat život kraválem, výčitkami a scénami. Chvíli určitě, ale pak by se měl zasnažit, získat si jeho lásku a úctu. Ne podlézáním a přemrštěnými pozornostmi, ale ukázat mu, jak život s ním může být příjemný. Prostě toho druhého kraválem neodhánět, ale udělat všechno, aby ho získal zpět. Zvláště, když děti jsou účastníky. *hej*

hodnocení

0x

Tohle vypadá na extrémně přechozený vztah a vznik manželství v pozdním věku z nouze. Zkuste si to vyjasnit v manželské poradně. Potřebujete mediátora. Bez něj rozhovor skončí hádkou. Když to nepomomůže, budete muset přistoupit k radikálnímu řešení. Zrušení SJM, žádost o rozvod. Tím ztratí u vás materiální zajištění a urychlí rozhodnutí.

liska5
hodnocení

0x

Máme tu v okolí podobné manželství s podobnými problémy. On nakontaktoval nějakou partu, co jezdí dělat na do Německa a oni ho vzali na práci místo jednoho, co skončil. Chlap jezdí z Německa domů co 14 dní na prodloužený víkend jen kvůli dětem. Ty víkendy chodí sám do restaurace. Ta ženská je uvázaná na děcka, tak od nich nemůže jen tak běhat za fešákem. On věří, že ji to vyléčí.

paveldvorak
hodnocení

0x
Já myslím že je to pořádku, vím o jednom veliteli které, si vzal devku a když se vrátil z cvičení měl na zdi a dveřích zachodu bodákem vyryta čisla za kolik to mají do civilu vojáci kteří ji soustali
d

Nechápu, kde je Pointa?

Doprej vtip, akorát blbost. Bodáky, stejně jako automatické pušky, byly uzavřeny ve zbrojírně v zapečetěných skříních, a vydávaly se jen na rozkaz, například do stráže, na dozorčího, na přísahu nebo na "lítačku" a podobně, ale nikdy jej voják nemohl mít na vycházce a už vůbec s ním nemohl nikoho šoustat. To bylo na Sabinov, oslíku. Navíc bodák k pušce není ostrý, nebyl určen k propíchnutí, ale k tupému zranění, takže těžko by s ním něco vyryli.

d
hodnocení

0x

Radomile, tak aspoň že žena pracuje, jinak po rozvodu bys exženi ještě musel živit :)

Tady není jasné, co chceš ty a jestli jí chceš nadbíhat?

Když už to rozhlásila, tak z tebe udělala troubu. Je tu málo informací na nějaký rady. To vše mi evidentní, že je ta ženská tě chce prostě využívat, Tak je na tobě, co chceš ty

liska5

Problém jsou tu ty dětičky. Chlap je má rád. Prostě táta. Myslím, že tohle ho brzdí v konání. Znám takových v této situaci několik.

liska5

Problém budou tu ty dětičky. Chlap je má rád. Prostě táta. Myslím, že tohle ho brzdí v konání. Znám takových v této situaci několik.

hos

Střídavka?

p23®
hodnocení

0x
Je třeba abyste přitvrdil. Je to od Vaši manželky nezodpovědné. Má manžela a 2 děti, tak dle toho by se měla chovat. Pokud si našla milence, tak ať se sebere a jde. Možná, že se k Vám ráda ještě vrátí.
Hlavně se nenechte ponižovat. Takhle se přece žít nedá. A to by chtěla nové auto? A za co? Za to, že dává lásku milenci a ne svému manželovi? Jděte si s manželkou někam posedět a v klidu si promluvte. Aby věděla jak se ke všemu stavíte Vy.
Nebuďte smutný. Přeji krásné Vánoce.
Zdravím.
hos

Já si myslím, že špatně komunikovali oba... Ženská typicky dává ty svoje ženské náznaky, kterým chlap typicky nerozumí

Ženská podvádí když doma není spokojená, a nerespektuje chlapa.

Chlap podvádí když má příležitost*, ale většinou nemá záměr utéci od ženy a dětí, tohle většinově praktikují ženy.

* No, raději to nebudu rozvádět :) Že chlap s nedostatkem příležitosti je neatraktivní a tak dále...

demon
hodnocení

0x
Dobrý den a nebylo by lepší, děti odvézt babičce, počkat si na ženu, pořádně si zasexovat s ženou a pak jí říct, že víš, že někoho má a že se omlouváš, že si ji zanedbával a pak se dozvíš, zda o tebe stojí a pokud ano, tak prominout a napravit sebe, pokud o ní teda pořád stojíš
hos

A ty máš ženu? Protože mi to přijde, že trochu nevíš, jak ony fungují.

Ženy fungují emocionálně, muži racionálně.

Nezmysel, toto nefunguje, ona mu zahyba prave preto, lebo nie je dost dominantny.

ut
hodnocení

0x

a po 18 letech tak to si už dotoč sám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]