Nejste přihlášen/a.
Pěkný den všem
Hledám film, americký, ze 70. - 80. let, ve kterém se astronauti chystají přistát na Měsíci. Pravděpodobně pro technické problémy se tým rozhodne přistání mediálně falšovat. Modul s astronauty je dle scénáře zničen a oficiálně je posádka mrtvá. "Herci" v podobě astronautů dostanou strach a utíkají přes poušť aby se zachránili, protože je chtějí nadřízené složky zavraždit, aby byla nehoda "skutečná". Všichni jsou zabiti, až na jednoho, který se v závěru filmu dostaví na svůj pohřeb (nebo někoho z ostatních) aby ukázal, jak se má situace ve skutečnosti.
Pokud víte název, prosím napište..
Bene, díky! To je přesně ono. Mars jsem zazdil, celou dobu se domnívám že to byl Měsíc. To je ta paměť - viděl jsem to už před desítkami let
Tam zazní, že Američany už přestal zajímat kosmický výzkum, pokládají to za zbytečné vyhazování peněz a politiky co by ten výzkum podporovali by to stálo ztrátu hlasů ve volbách. Mám dojel, že snad dva lety Apolla na Měsíc kvůli tomu byly zrušené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.