Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se v klidu rozejít?

Od: karel* odpovědí: 15 změna:

Ahoj

Nemůžu se od dubna zbavit přítelkyně,vždy když jsem se sní rozešel třeba jí domu dovezl věci,tak do týdne je zpátky.Pokud se sní chci v klidu domluvit o rozchodu tak začne mluvit o sebevraždě nebo je agresivní a dělá scény,nechce se mi hnout z bytu atd...Navíc život s ní je docela peklo neustále má nějaký problém :(

Jsem ztoho už docela vyčerpaný,nemá někdo podobné zkušenosti?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

6x

Proč jste nevyměnil zámek.To se už zpátky k vám nedostane.

Take typy by som nepodcenoval, cakat sa da vsetko, napriklad obvinenie z domaceho nasila, znasilnenia a podobne, vratane toho, ako si doskrabe tvar a obucha hlavu o stenu, aby to bolo vierohodne. Z toho sa je potom velmi tazke dostat.

liska5
hodnocení

4x

Asi jí to napsat. Klasický dopis, né SMS. Stručně a jasně. Když je totiž s Vámi, tak má zatměno, umanutě trvá na svém a chce zraňovat. Když bude s dopisem sama, má to černé na bílém a může si to přečíst opakovaně, aniž by na Vás útočila nebo se snažila vydírat. Byla holt zvyklá si dupnout a měla, co chtěla. Je nezralá a soběstředná, má hysterické sklony. Taková potřebuje do života takovouto lekci.

hodnocení

4x

Zdravím. Nenechte se citově vydírat. Řekněte jí narovinu - nechci se s Tebou stýkat, ani Tě vídat. Nekontaktuj mě, nevyhledávej mě a zařiď si život podle svého..Do bytu jí nepouštět. V klidu to asi nebude z její strany, ale to už není Váš problém. Se svojí psychikou si musí poradit sama, případně to řešit s odborníkem.

ltz
hodnocení

2x
Už od dubna se jí nemůžete zbavit, jste na ni moc hodný. Když nic nezabralo, tak co třeba vymyslet na ni lest, fígl. Vyměnit zámek a když bude zvonit, mohl by ji otevřít třeba nějaký váš kamarád a ten by se jí zeptal co si přeje. Od něho by se dozvěděla, že jste se odstěhoval. Na dveře dát i provizorní jmenovku s jiným jménem. Snad by si nedovolila přijít ještě jednou.
Dohodnut sa so sexi kamoskou, rovnaky scenar, ani o tom odstahovani nie je nutne klamat, staci, ked povie, ze ste na sluzobke.
kdosi

To už ta sexi kámoška rovnou může na ní kouknout, říct "jo, vy jste ta ex, co ji už nechce vidět? Tak sbohem a nevracejte se." a zavřít dveře. A pokud bordel nebude brzo neutichne, tak volat PČR kvůli rušení občanského soužití.

smode2

Vzhledem k tomu že je partnerka tazatele agresivní a dělá scény, jsou tu dva póly. Nikdo neví který z nich se stane. Ta sexy kámoška by taky mohla celkem slušně dostat do držky.

kdosi

Od toho bývá na dveřích řetízek, přece *smich*

Teda pravda, jsou lidi, kteří nemají, nebo nepoužívají, ani když mají důvod, to jsem nějak neuvažoval ...

hodnocení

1x

chce to radikální řez sbal jí věci vyměn zámek u bytu zablokuj si s ní veškerou komunikaci a na nic od ní nereaguj a zapomen *zdravi*

hodnocení

1x

Nenechte se citově vydírat. Pokud má paní možnost někde bydlet, dovézt jí tam věci, slušně se s ní rozloučit /také jste se přece kdysi měli rádi/, pak doma vyměnit zámky. Všechny. Aby věděla a konečně pochopila, že návrat je nežádoucí. A že se s ní opravdu už nepočítá.

Kdo vydírá ostatní a mluví o sebevraždě, věřte, že to jen tak neudělá. Prostě jen demonstruje a vydírá. Špatná povaha.

Potěšil jste mě tím, že chcete vše řešit KLIDNĚ. Toho si vážím, je to daleko lepší, než dělat nějaké scény pro celou ulici.

Jinak od dubna ...to má paní velkou výdrž. Za tak dlouhou dobu už mohla klidně obšťastňovat nějakého jiného pána.

Každý člověk má jinou povahu. Jsem ten typ, že: když vím, že mě někde nechtějí, nepolezu tam. Odejdu a hotovo. Myslet si mohu cokoliv.

Někdo si naopak řekne: Když tam o mě nestojejí, just tam půjdu a budu tam, abych je naštvala. Ta paní je asi tento typ.

Tak to zvládněte jako chlap. Vím, teď před Vánoci není o co stát. Ale pořád líp se zbavíte přítelkyně, než manželky. Aspoň malá útěcha. Klidné Vánoce - Jaga.

S hysterkou sa nie je mozne normalne dohodnut, vzdy to skonci cirkusom. tu sa mi vybavuje genialna scena z "Kopytem, kopytem tam" nazvana "tak ja jsem teda hysterka".

oo

Omyl, jenom to neumíš.

fram
hodnocení

0x

Máte to těžké, s přítelkyní jste se rozešel, leč ona se nerozešla s vámi...

oo
hodnocení

0x

Tak to máš těžký když neumíš vyměnit zámek, musíš si zaplatit zámečníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]