Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na předpis a totální ztráta vědomí...10 let?

Od: francie odpovědí: 7 změna:

Světovými médii probíhá nějakou dobu soud ve Francii s manželem, co 10 let léky uspával manželku, kterou nechal kýmkoliv znásilnovat aniž by o tom sama věděla. Může mi někdo objasnit, jak je možné 10 let svépravnou osobu setrvale tak silně uspávat, že se nikdy, nikdy neprobere předčasně nebo alespon útržkovitě sem tam nevnímá co se s ní děje? Když pominu nutnost setrvalého zvyšování jednorázových dávek takového léku na spaní (s tím jak vvzrůstá tolerance organismu) a s tím jasné dospění k bodu, kdy se už zkrátka dotyčná jednou neprobudí vůbec, tak jsou tu nějaké zdravotní prohlídky, odběry krve, děti ženy, stopy po toliak "seancích" atd. Zdá se mi to málo pravděpodobné, že je toto tak dlouhou dobu možné... Jaký to je prosím lék, který má takové nezjistitelné účinky a navíc po něm člověk upadne v podstatě do bezvědomí. Neznám spánek u zdravého dospělého při kterém jej není možné hýbaním tělem probudit...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nastudujte si napriklad pouzitie Midazolamu pri neprijemnych vysetreniach u lekara. Vedlajsim efektom je strata pamati a pacienti sa po odozneni ucinku pytaju, kedy uz lekar zacne, hoci maju uz po zakroku. Pocas zakroku nie su ale v bezvedomi, len silne utlmeni.
francie
hodnocení

Nechce se mě věřit, že "lék na předpis" mě roky bude utlumovat tak silně, že si ani jednou neproberu nebo si vůbec nic nebudu pamatovat...podle mě by ta žena dávno zemřela na nutné předávkování, jak by manžílek musel zvyšovat dávky postupně, neb tělo si na uspávadlo zvykne a bude více rezistentní.

Jednoznačně, lék co uvádíte má jasnou návykovost a a toleranci těla při opakovaném podávaní, tzn. pachatel musí zvyšovat dávky!

Takych liekov je vela, ale pochybujem, ze sa tu ukaze psychiater, aby nam to vysvetlil.
francie
hodnocení

no nevím, nevím...psychiatr... pod dnešku v Magdeburku...on i ten ředitel Bohnic vypadá spíše jako pacient.

ff
hodnocení

0x

Vy máte zajímavé starosti, sledovat světová média. No, moje domněnka je, že u soudu to není o spravedlnost těch ale o tom kdo umí líp lhát.

A jak se na to teda vůbec přišlo? Také si myslím, že u zdravého člověka to možné není, a u soudu platí to co píšu výše, ale o případu nic nevím a a je to pod mojí rozlišovací schopnost zjišťovat takové blbiny, novináři píší jen to, co upoutá chtěla nepotřebnou pozornost. Nejspíš ta ženská nebylo zcela OK, standardní, nebo někdo kecá.

hodnocení

0x
Znásilňovali ji i ve skupině. Vystřídalo se jich spoustu.
A když jich bylo víc najednou, tak pochybuju, že jí nebylo divný, že má divný pocit v konečníku...po takový "párty"
Domnívám se, že ji manžel překecal, že ji uspí a bude ji jen on souložit, že je to jeho sen a tak...chtěla mu vyhovět, možná jí řekl, že s ním bude i jejich dobrý společný kamarád.
Ale nevěřím, že by souhlasila s tím, aby ji souložil kde kdo.
Jestli je její manžel vinen, zaslouží žalář a každej den makat až se z něj bude kouřit.
Samozřejmě že by se cítila trapně, přiznat tak jak to bylo fakt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]