Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, jak se správně nazývají takový ty klipsny co se dávají na věci v obchodech, aby se to nedalo ukrást? A kde se to dá sehnat? Nebo by mi i stačily ty nalepovací kódy co bývají na alkoholu nebo v knížkách. Prosím dejte mi tip. Mám to do obchodu se spodním prádlem. Díky všem.
nesháníte spíše odemykač tech klipsů, aby se lépe kradlo? protože jinak nechápu, proč si nedáte do googlu security ochrana
hled první odkaz - je tam vše
Kdybych asi věděla jak se to jmenuje tak se tady nebudu ptát! Takže náchapu, co na tam nechápete. Ale díky za tip.
Já to také přece nevím, ale zadat slovo ochrana, secirity, obchod, ochrana před zloději, bezpečnostní kody a podobně, zvladnete. Projděte si tu stránku, zapamatujte si názvy těch zařízení a hodte je znovu do googlu. V každém větším městě je dnes někdo kdo to prodává nebo zajišťuje, doufám, že něco vhodného najdete ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.