Nejste přihlášen/a.
Diky
1x
Dříve jsem občas na Slevomatu něco koupila, dnes už ne. Není pro koho a také se dost změnila nabídka, směrem k horšímu. V jídle se dřív sem tam objevily i běžné obědy /smaž. sýr, řízek, svíčková.../za dobré ceny, dneska už je to všechno často s bowlingem, s pivem, pak nějaká masová prkna či podobné věci ve velkém, co jeden člověk nevyužije. Škoda.
Stejně tak zážitky, mívala jsem ráda vstupy na pár hodin do akvaparků /Kolín, Pardubice/, též za pěkné ceny. To už dneska nenajdu. Všude jen koupání v zahraničí, obvykle na celý den.
Takže mě ta nabídka vůbec neláká. Vše je drahé, hodně akcí /jídlo/ je myšleno pro víc strávníků.
Vytočila jsem si /jen tak cvičně/ nejvíce 100 Kč při nákupu nad 500 Kč. Nevyužila jsem ji. Jednou slevu 8%.
Z toho, oč jsem měla zájem by ta sleva dělala 36 korun. Což mi připadalo trapné, ucházet se o podobnou slevu.
Nikdy jsem žádnou větší výhru neviděla, u sebe, ani u jiných. Ale to je záměr. Jaga.
1x
Usetri a vyhraje ten, kdo se reklamou nenecha zblbnout.
No a ten kdo utrati par stovek az tisicu, mozna "vyhraje" par kacek.
Ale ve skutecnosti vyhral ten, koho reklama nezblbla. Kdo nakoupil, ten nechal vyhrat marketery
1x
Stejně tak například voucher na trdelník, kde platnost je i půl roku, síť je velká a jsem si jist, že ji syn využije. Opět sleva až 50%.
0x
Já jednou 1000 kreditů a teď nedávno jsem využila 8% na drahší pobytový voucher k Vánocům. Jinak max.100 kreditů :--))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.