Nejste přihlášen/a.
Dříve jsem občas na Slevomatu něco koupila, dnes už ne. Není pro koho a také se dost změnila nabídka, směrem k horšímu. V jídle se dřív sem tam objevily i běžné obědy /smaž. sýr, řízek, svíčková.../za dobré ceny, dneska už je to všechno často s bowlingem, s pivem, pak nějaká masová prkna či podobné věci ve velkém, co jeden člověk nevyužije. Škoda.
Stejně tak zážitky, mívala jsem ráda vstupy na pár hodin do akvaparků /Kolín, Pardubice/, též za pěkné ceny. To už dneska nenajdu. Všude jen koupání v zahraničí, obvykle na celý den.
Takže mě ta nabídka vůbec neláká. Vše je drahé, hodně akcí /jídlo/ je myšleno pro víc strávníků.
Vytočila jsem si /jen tak cvičně/ nejvíce 100 Kč při nákupu nad 500 Kč. Nevyužila jsem ji. Jednou slevu 8%. Z toho, oč jsem měla zájem by ta sleva dělala 36 korun. Což mi připadalo trapné, ucházet se o podobnou slevu.
Nikdy jsem žádnou větší výhru neviděla, u sebe, ani u jiných. Ale to je záměr. Jaga.
Já jednou 1000 kreditů a teď nedávno jsem využila 8% na drahší pobytový voucher k Vánocům. Jinak max.100 kreditů :--))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.