Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevomat kolo stesti

Od: silva odpovědí: 8 změna:
Zdravím. Vyhrál nekdy někdo něco většího na kole štěstí nebo teď v adventním kalendáři? Já tak max. 20 kreditů, přestože slibují mnohem víc. A teď ten adventní kalendář slibuje velké výhry a já zatím nejvíc 100 za nákup nad 500.
Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To je podobné, jako když v TV nabízejí nějaký nesmysl s tím, že: "...když zavoláte ještě dnes, ušetříte až 20 % z výrobcem doporučené ceny". (Mimochodem úplně stejnou slevu kolikrát nabízejí denně třeba 1/2 roku :-D). Můj názor je ten, že když nezavolám vůbec, ušetřím mnohem víc (100 %) ;).

kdosi
hodnocení

2x

Všechny loterie a jiná losování jsou stavěná tak, aby na nich pořádající vydělal a tedy logicky to musí zaplatit někdo jiný. Takže v delším odbdobí na tom vždy prodělají hráči. Takže se jim vyhýbám.

martinkupka
hodnocení

2x

Samozřejmě je to výhodné, prodejce vydělá a vy máte dobrý pocit ...možná i pocit štěstí...je to lepší než blbá nálada

hodnocení

1x

Dříve jsem občas na Slevomatu něco koupila, dnes už ne. Není pro koho a také se dost změnila nabídka, směrem k horšímu. V jídle se dřív sem tam objevily i běžné obědy /smaž. sýr, řízek, svíčková.../za dobré ceny, dneska už je to všechno často s bowlingem, s pivem, pak nějaká masová prkna či podobné věci ve velkém, co jeden člověk nevyužije. Škoda.

Stejně tak zážitky, mívala jsem ráda vstupy na pár hodin do akvaparků /Kolín, Pardubice/, též za pěkné ceny. To už dneska nenajdu. Všude jen koupání v zahraničí, obvykle na celý den.

Takže mě ta nabídka vůbec neláká. Vše je drahé, hodně akcí /jídlo/ je myšleno pro víc strávníků.

Vytočila jsem si /jen tak cvičně/ nejvíce 100 Kč při nákupu nad 500 Kč. Nevyužila jsem ji. Jednou slevu 8%. *ee* Z toho, oč jsem měla zájem by ta sleva dělala 36 korun. Což mi připadalo trapné, ucházet se o podobnou slevu.

Nikdy jsem žádnou větší výhru neviděla, u sebe, ani u jiných. Ale to je záměr. Jaga.

asd1
Tyhle věci jsou obvykle sleva z přirážky, jednoduse věc za stovku se zlevní z 300 na 150, a to se vyplatí:-D Spokojení jsou pak oba, zákazník jak usetril a prodejce jak vydělal...

hodnocení

1x
Jde o klasickou reklamni motivaci, abyste pred vanoci nakoupila vic nesmyslu, nez je nutne.
Usetri a vyhraje ten, kdo se reklamou nenecha zblbnout.
No a ten kdo utrati par stovek az tisicu, mozna "vyhraje" par kacek.
Ale ve skutecnosti vyhral ten, koho reklama nezblbla. Kdo nakoupil, ten nechal vyhrat marketery :)

jm
hodnocení

1x
Nakupuji tam občas a řekl bych že stovka z 500 útraty je celkem hezká sleva. Různé obchody mají různé nabídky, slevy, bonusy. Na slevomatu kupuji například roční předplatné. Oproti jiným s můžu dostat z 800 za běžnou objednávku na 600 a ještě stovka dolů.
Stejně tak například voucher na trdelník, kde platnost je i půl roku, síť je velká a jsem si jist, že ji syn využije. Opět sleva až 50%.

hodnocení

0x

Já jednou 1000 kreditů a teď nedávno jsem využila 8% na drahší pobytový voucher k Vánocům. Jinak max.100 kreditů :--))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]