Nejste přihlášen/a.
Z lékáren se ztratil před 3mi lety lék na žlučník bez receptu,nabídli mi v lékárně Švédské kapky.Neznám to,jen kdysi naši doma to měli v lérárničce.Nezdá se vám to krok zpět alias babka kořenářka .
Podívejte třeba zde; používáme už hoodně dlouho; i ty původní obsahovaly i nějaké výtažky z bylin...sice nepíšete, o jaké ty původní šlo...ale ty Švédské obsahují minimum chemie...což je dobře
Zkuste kromě lékáren Zdravou výživu. Tam jsem viděla Grešík: Žlučníkové bylinné kapky.
Věci od Grešíka bývají poctivé. I ty od Popova by tam mohli mít. Pak jsou taky čaje na žlučník.
Jinak šťávu z ředkve, čaj s měsíčkem, pelyňkem, řepíkem, čekankou, mateřídouškou, pampeliškou, tu i jako salát, až bude mít lístečky, jídla z krup...Tu chuť cholagolu dělal jalovcový olej. Dá se sólo - jen pár kapek na cukr.
Nevím, kde bydlíte, u nás je prodejna bylinek Meduňka a ta paní umí i poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.