Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo léků švédské kapky nabízí lékarna

Od: chlg odpovědí: 13 změna:

Z lékáren se ztratil před 3mi lety lék na žlučník bez receptu,nabídli mi v lékárně Švédské kapky.Neznám to,jen kdysi naši doma to měli v lérárničce.Nezdá se vám to krok zpět alias babka kořenářka *co*.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podívejte třeba zde; používáme už hoodně dlouho; i ty původní obsahovaly i nějaké výtažky z bylin...sice nepíšete, o jaké ty původní šlo...ale ty Švédské obsahují minimum chemie...což je dobře

liska5
hodnocení

3x

Švédské kapky jsou dobrá věc. Cholagol byl taky hlavně z bylin. Pak existují žlučníkové kapky od Popova s podobným složením. V názvu je: játra a žlučník...

chlg
hodnocení

Právě cholagol byl světově uznávaný,proč už není :-/ .Nevíte,kde ty kapky od Popova mají?

liska5
hodnocení

3x

Zkuste kromě lékáren Zdravou výživu. Tam jsem viděla Grešík: Žlučníkové bylinné kapky.

Věci od Grešíka bývají poctivé. I ty od Popova by tam mohli mít. Pak jsou taky čaje na žlučník.

liska5

Jinak šťávu z ředkve, čaj s měsíčkem, pelyňkem, řepíkem, čekankou, mateřídouškou, pampeliškou, tu i jako salát, až bude mít lístečky, jídla z krup...Tu chuť cholagolu dělal jalovcový olej. Dá se sólo - jen pár kapek na cukr.

Nevím, kde bydlíte, u nás je prodejna bylinek Meduňka a ta paní umí i poradit.

chlg
hodnocení

Brala bych ten jako cholagol,olejdá se to koupit,kouknu na web,zdravou výživu tu máme,ale žeby to měli,netuším.Žádné čerstvé bylinky ne.Děkuji vám...

hodnocení

3x

Cholagol není lék.

doplněno 19.12.24 13:42:

Není to lék. Je to podpůrný přípravek. Na léky jsou kladeny přísnější požadavky. Dokonce nesmí být z tohoto důvodu lékem nazývaný.

chlg
hodnocení

Lék v tekutém stavu=kapky

hodnocení

2x

Přikládám z cizího díla, protože mně už to dokola opakovat nebaví.

Místo léků švédské kapky nabízí lékarna
chlg
hodnocení

Mně to píšete prvně...ale díky .V lékárně mi prodali originál,snad...

hodnocení

2x

V lékarně nyní nabízí Cholasol, je to na bázi bylinek, Cholagol se prý už nevyrábí

chlg
hodnocení

Mám kolem 6 lékáren a už ode dveří vědí pro co jdu,pak mi prodali rowachol a ani ten není,takže říkáte cholasol? Forma kapek mi vyhovuje,je okamžitý účinek,žádné pilulky,co vzpříčí v krku atd.

chlap

Aha, takže celý problém je v tom, že neumíš polykat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]