Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování Lídl

Od: ondr odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, když jsem přijížděl na parkoviště Lídl, tak závory byli otevřené, tím páde jsem si nabral lístek a zaparkoval jsem, teď když budu chtít vyjet, tak už závory fungují, jenže já nemám lístek, tak chci poradit, co teď dělat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

10x

K vedoucímu na prodejnu,poradí.

hodnocení

6x

Že je závora zavřená ještě neznamená, že Vás to nepustí ven. U závor bývají kamery, které čtou SPZ a pokud tam nejste přes 1 1/2 hodiny, tak se závora otevře i bez lístku. Nemusí to ale být všude.

riva
hodnocení

3x

Zajdete k pokladně a řeknete, že se mezitím závora zavřela. Dostanete tam náhradní lístek.

hodnocení

3x

Už jste odjel, nebo stále čekáte na radu?

tm
Už čeká hodiny... taxametr běží. Boha jehova, za chvíli zde padne dotaz: sedím na WC a hrozně se mi chce - mám to už pustit nebo ještě čekat?

tm, souhlas, taky si myslím, že jen kecá...

hodnocení

0x

Jak píše magdon - taky jsem přijel k lídlu kde vjezdová závora byla otevřená a výjezdová zavřená.

Tak při výjezdu jsem přijel k výjezdové závoře kde jsem před ní zastavil a asi po 5 sekundách se výjezdová sama otevřela.

Že by úspora lístků?

Hodně výjezdů je nastaveno tak, když přijedete 50cm před závoru, tak se zvedne závora. Samozřejmě, ne všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]